Cosul tauclose

Ai adaugate urmatoare produse in cosul de cumparaturi:

Articol Cantitate Articol
Produse de frumusețe esențiale la un festival | MLife

Produse de frumusețe esențiale la un festival

festival
Cosmetice
18.07.2017

Prima zi de festival echivalează cu un look de milioane. Însă, începând cu ziua a doua, accesul limitat la dușuri și terenul plin de noroi își pun amprenta asupra lookului tău fabulos. Menține-ți lookul din prima zi grație produselor noastre de frumusețe esențiale la un festival.

marionnaud
festival

Produse de frumusețe esențiale la un festival

festival
1

Optează pentru un machiaj de durată

Folosirea unui primer este esențială la un festival. Acesta va acționa ca o bază de machiaj perfectă, menținând aspectul neted al tenului, dar și prelungind rezistența machiajului până la sfârșitul zilei.

Brand Product Name Description of the Product Price null Cumpara acum Cumpara acum
Revlon MASCARA Mascara Rezistenta la Apa, Magnified 55,00 lei null Cumpara acum Cumpara acum
2

Nu îți fie frică de ploaie

Festivalurile nu înseamnă întotdeauna soare și cer senin; uneori, vremea poate fi extrem de capricioasă. Nu uita să ai la tine mascara rezistentă la apă. Chiar și atunci când ploaia se dezlănțuie, rimelul tău nu te va dezamăgi!

festival
festival
3

Ruj ultrarezistent

Atunci când te afli într-o mulțime imensă de oameni, ascultând trupa favorită, șansele sunt mici să îți amintești de retușarea machiajului. Asigură-te că ai la tine un ruj mat. Sunt ultrarezistente și vei evita mânjirea. Un ruj roz sau roșu îți va însufleți ținuta de festival și se va menține pe buze până târziu în noapte.

Clinique CLINIQUE POP CL RUJ POP LIP COLOUR SW 112,00 lei 89,60 lei Cumpara acum Cumpara acum
Solait SOLAIT Spray de protectie solara, SPF 10 29,00 lei 14,50 lei Cumpara acum Cumpara acum
4

Nu uita de protecția solară

Să îți petreci întreaga zi în aer liber implică o expunere ridicată la razele dăunătoare ale soarelui. Ia cu tine o cremă ușoară, cu formulă FPS, pentru a evita riscul de arsuri solare și de a-ți compromite lookul șic de festival.

festival

Acum că ai împachetat toate produsele esențiale pentru a arăta fabulos, este momentul să faci câteva selfie-uri și să te distrezi de minune!