Dior logo
House of parfumerie Dior

GRASSE

LEAGANUL PARFUMURILOR DIOR

Regiunea Grasse, situata in sudul Frantei, este strans legata de istoria parfumurilor Dior. Christian Dior s-a stabilit in regiune pentru a cultiva flori Dior pentru parfumurile Dior. In prezent, Casa Dior a ales teriroriul si climatul unic al regiunii Grase pentru a cultiva Trandafirul de Mai si Iasomia Grandiflorum.

LEAGANUL PARFUMURILOR DIOR
LEAGANUL PARFUMURILOR DIOR

FRANÇOIS DEMACHY

INTRUCHIPAREA CREATIEI

Parfumierul creator exclusiv al Casei Dior, François Demachy intruchipeaza expertiza si creativitatea parfumurilor Dior. De acum inainte, fiecare parfum Dior va fi elaborat in atelierul sau de creatie, situat in inima regiunii Grasse.

François Demachy
Dior house

FLORILE DIOR PENTRU PARFUMURILE DIOR

IN CAUTAREA CELOR MAI FINE INGREDIENTE

Pentru a asigura excelenta parfumurilor Dior, François Demachy calatoreste in jurul lumii in cautarea celor mai rare si pretioase ingrediente.

Dior
François Demachy

COUTURIER-PARFUMIER

INCA DE LA INCEPUT

De la inceputurile sale in 1947, Christian Dior si-a exprimat dorinta de a fi atat un designer de moda cat si parfumier. Pasionat de flori, el va desena conturul stilului propriu al parfumurilor Dior, marcate de modernitatea creatiilor sale.

Dior - Miss Dior
François Demachy

PARFUMURILE DIOR

O EXPERTIZA UNICA

Pentru Dior, sticla reflecta sufletul parfumului. Pentru unele parfumuri legendare, sticla este realizata manual in atelierele Casei Dior, perpetuand o adevarata maiestrie artistica.

Dior - Miss Dior
J'adore - Dior