background image
Serviciu de localizare magazin

Dior expertise

PARFUMURI

CREATIVITATE FARA LIMITE
DE PESTE 70 DE ANI

Sufletul parfumurilor Dior este intruchipat de Parfumierul-Creator, François Demachy, care si-a dedicat intreg savoir-faire-ul exceptional realizarii parfumurilor de azi si de maine. Fiecare dintre parfumurile sale pline de creativitate este o declaratie de dragoste pentru florile din Grasse.

FLORI, FLORI, FLORI, DIN GRASSE, IN TOATA LUMEA

Regiunea Grasse face parte din istoria Casei Dior. Christian Dior a ales sa se stabileasca la Colle Noire pentru a-si cultiva florile si a-si urma visul de parfumier. Incepand cu 2006, François Demachy, Parfumierul-Creator Dior, a stabilit parteneriate exclusive cu producatorii de Trandafir de Mai, de Iasomie, de Neroli si de Tuberoze, care ne furnizeaza recoltele lor. Impreuna cu ei pastram calitatile si savoir-faire-ul unic al acestei regiuni.

PARFUMURILE EMBLEMATICE

Dior
Miss Dior
Eau de Parfum

CUMPARA ACUM

Dior
J’adore
Eau de Parfum

CUMPARA ACUM

Dior
Sauvage
Eau de Parfum

CUMPARA ACUM

MACHIAJ

MACHIAJUL DIOR, O ODA ADUSA CREATIEI SI CULORILOR

„DE CE SA LE LIPSESTI PE FEMEI DE PRESTIGIUL SI DE FARMECUL CULORII?" Acest citat din Christian Dior este o sursa de inspiratie pentru fiecare produs de machiaj al Casei, culoarea reprezentand elementul central al spiritului modern si inventiv Dior.

PETER PHILIPS DIRECTOR DE CREATIE SI DE IMAGINE AL DIOR MAKEUP

Renumit pentru stilul sau unic si avangardist, Peter Philips impartaseste dorinta de frumusete, de eleganta, de indrazneala si de inovatie a Casei Dior. In acest spirit creeaza pentru fiecare sezon toate produsele de machiaj Dior.

DIN CULISE: EXPERIENTA MACHIAJULUI PROFESIONAL

De asemenea, de sase ori pe an, Peter Philips semneaza look-ul machiajului de la defilarile de moda Dior. In efervescenta din culise, echipa de makeup artists Dior pe care o conduce isi arata toata priceperea în machiajul ochilor, buzelor si tenului, creand un adevarat dialog intre moda si machiaj.

PRODUSELE DE MACHIAJ ESENTIALE

Dior
Diorshow Pump’N’Volume
HD Mascara

CUMPARA ACUM

Dior
Dior Forever
Foundation

CUMPARA ACUM

Dior
Rouge Dior
Lipstick

CUMPARA ACUM

INGRIJIREA PIELII

50 DE ANI DE STIINTA BAZATA PE CUNOASTEREA APROFUNDATA A FLORILOR

Dior Skincare duce mai departe pasiunea lui Christian Dior pentru flori, utilizand ingrediente florale de exceptie in produsele sale de ingrijire, pentru a sublinia frumusetea fiecarei femei, respectand atat pielea, cat si natura.

STIINTA DIOR BAZATA PE CUNOASTEREA APROFUNDATA A FLORILOR CAPTEAZA FORTA VITALA INFINITA A ACESTORA

Cercetatorii Dior identifica florile cu calitati exceptionale si le cultiva in propriile gradini, conform principiilor agriculturii biologice. Acestia dezvolta procedee de extractie high-tech pentru a crea substante active exclusive, testate in cele 4 centre de cercetare din Franta si din Asia.

PRODUSELE EMBLEMATICE DE INGRIJIRE A PIELII

Dior
Capture
Super Potent Serum

CUMPARA ACUM

Dior
Capture Totale
Cell Energy Crema

CUMPARA ACUM

Dior
Capture Youth
Glow Booster Serum

CUMPARA ACUM

Cardul cadou nu poate fi cumpărat împreună cu alte articole

Finalizați cumpărarea cardului dvs. cadou pentru a reveni la produsele pe care le-ați adăugat anterior în coș
Continuare