background image
Serviciu de localizare magazin

Clarins a luat naștere la Paris, în anul 1954, din pasiunea lui Jacques Courtin-Clarins pentru frumusețea feminină. Încă de la început, brandul și-a propus să asigure fiecărei femei o experiență inedită prin produsele sale, construind un nou concept de frumusețe. Astăzi, Clarins deține poziția de lider european în domeniul cosmeticelor de lux, bucurându-se de încrederea a milioane de clienți din întreagă lume.

TEXTURA

Descoperă Nutri-Lumière Revive, o crema pentru damă 2-in-1 anti-ageing, potrivită tenului matur. Formula are o textură violetă, cremoasă, ce oferă senzația de netezire, revitalizare și hidratare profundă. Crema tratează eficient și vizibil toate semnele îmbătrânirii!

VEZI AICI!

BENEFICII

Crema Nutri -Lumière Revive revitalizează, hidratează și oferă fermitate, contribuind la netezirea ridurilor. Formula oferă un aspect radiant, cu efect de luminozitate și stralucire, având un rol important in uniformizarea nuanței tenului.

VEZI AICI!

INGREDIENTE

Formulă completă anti-îmbătrânire pentru revitalizare, hidratare și riduri netezite, datorită acțiunii a 8 extracte organice de plante: extract organic de wakame, extract organic de harungana, zaharuri organice de ovăz, extract organic de curmale din deșert, ulei de jojoba organic și unt de shea organic.

VEZI AICI!

Încălziți crema în palme, pentru a o aduce la temperatura pielii și a o ajuta să aibă efect imediat. Folosiți metoda drenării pentru a stimula circulația sanguină, dar și pentru a reda strălucirea și fermitatea tenului. Repetați procedura de 3 ori pe obraji, de 3 ori pe frunte și de 5 ori pe gât și decolteu. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați, mai întâi, serul. Se aplică zilnic, în fiecare dimineață, pe fața curată și pe gât.

Pielea se va bucura de o îngrijire completă și un răsfăț inedit!

Clarins1

Rezultate imediate:


92%
Ten mai luminos

81%
Ten mai ferm

84%
Ten revitalizat

79%
Ten cu textură îmbunătățită

Clarins2

După prima săptămână de utilizare:


77%
Ten cu mai puține semne de oboseală