background image
Serviciu de localizare magazin

„Zâmbiți vieții împreună“ – aceasta este provocarea parfumului Azzaro Chrome.

Această versiune intensă continuă atât compoziția predecesoarei sale, apa de toaletă cu același nume, precum și povestea care însoțește această linie de parfumuri. Azzaro Chrome EDP este un nou capitol dintr-o poveste care celebrează momentele speciale dintre tată și fiu.

THE MOST WANTED

Schimbați vechile reguli și creați unele noi, doar ale dvs. Apa de parfum pentru bărbați Azzaro The Most Wanted vă reamintește că viața este un joc. Vă provoacă să jucați mereu cât mai intens, în stil propriu. Acceptați toate provocările vieții și savurați senzația de a fi cel mai dorit bărbat.

DESCOPERA

CHROME

Ca un fulger albastru, plin de prospețime. Aceasta este apa de toaletă pentru bărbați Azzaro Chrome. Permite o escapadă din grijile zilnice, spre momente pline de energie, ca stropii de apă rece în arșița verii. Lăsați-vă încântat de prospețimea azurie, datorită căreia veți mirosi întreaga zi ca proaspăt ieșit de sub duș.

DESCOPERA

WANTED

Creat pentru seducție, ca o expresie a dorinței, Azzaro Wanted întruchipează valorile brandului și carisma fondatorului său, Loris Azzaro. Debordantă și carismatică, aroma sa celebrează viața cu intensitate și curaj.

DESCOPERA