Informatii produs

Formula este potrivită pentru scalpul: normal, uscat, sensibil sau gras. Un ser universal cu proprietăți antioxidante care protejează scalpul, contribuind la păstrarea barierei sale și a echilibrului său. Textura sa de gel este imediat absorbită pentru a calma scalpul, care are un aspect mai sănătos, hidratat și proaspăt datorită unui parfum de lungă durată. Scalpul se simte revigorat și revitalizat.

Mod de utilizare: Utilizați o dată pe zi pentru o cură de 3 săptămâni. Aplicați 3 doze pe scalp. 1 doză = 1 pipetă umplută până la semn. Produsul nu necesită clătire. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Datorită ingredientelor sale, serumul poate deveni galben fără a-i afecta performanța și calitatea. Poate fi păstrat la frigider.

INGREDIENTE

Aqua/ Water/ Eau, Alcohol Denat, Bifida Ferment Lysate, Ascorbyl Glucoside, Aminomethyl Propanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Mannose, Polysorbate 21, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Phenoxyethanol, Glycerin, Pentylene Glycol, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Faex Extract (Yeast Extract), Sodium Benzoate, Maltodextrin, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Lactobacillus, Linalool, Citral, Parfum/ Fragrance Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.