background image
Serviciu de localizare magazin

Ce este Click & Collect?

Cu Click & Collect puteți cumpăra în mod convenabil toate produsele pe care le doriți de pe site ul Marionnaud.ro și le puteți colecta după 48H din parfumeria Maronnaud aleasa de dvs.. Serviciul Click & Collect este activ în toate punctele de vânzare. Deci, nu trebuie să așteptați curierul acasă, nici să stabiliți o oră de preluare, dar vă puteți colecta comanda oricând doriți în timpul programului de functionare a parfumeriei Marionnaud aleasa. Este ca și cum ai avea un concierge personal care se ocupă de pachetul tău și îl poți ridica când ai timp: convenabil, nu-i așa?

Cum funcționează Click & Collect?

1.

Alegeți și cumpărați toate produsele pe care le doriți de pe Marionnaud.ro

2.

Selectați parfumeria Marionnaud.ro unde doriți să vă colectați comanda. (Serviciul Click & Collect este activ în toate punctele de vânzare!)

3.

Așteptați notificarea că comanda dvs. a sosit în parfumeria dvs. și este gata de colectare; Notificarea va fi facuta printr-un telefon din partea magazinului selectat de catre dvs pentru a ridica comanda.

4.

Vino să-ți iei pachetul oricând vrei în timpul programului de parfumerie. Îl ținem aici până la sosirea dvs;

5.

Luați-l acasă și bucurați-vă de noile achiziții!

Ce este Ridicarea din Magazin în 2 H?

Cu serviciul de Ridicare din Magazin în 2 ore, poți plasa comanda ta pe marionnaud.ro și o poți ridica de la magazinul preferat după 2 ore*!

Alege această metodă de livrare sustenabilă și vino să-ți ridici comanda pe jos sau cu bicicleta! Îți reamintim că serviciul de Ridicare din Magazin în 2 ore este disponibil în toate magazinele Marionnaud și este perfect pentru cadourile de ultim moment sau atunci când cumpărăturile nu pot aștepta! 

Dacă întâmpini o situație neprevăzută și nu poți ajunge imediat la magazin, vom păstra comanda ta timp de 15 zile, iar tu o poți ridica când dorești în timpul orelor de deschidere.

*Timpul de livrare depinde de programul și zilele de deschidere ale magazinului de parfumuri selectat. Nu garantăm confirmarea comenzilor plasate cu mai puțin de 2 ore înainte de închiderea magazinului în aceeași zi.

Cum funcționează Ridicarea din Magazin în 2 H?

1.

Cumpără de pe Marionnaud.ro și în momentul checkout-ului selectează «Ridicare din Magazin în 2 Ore» ca metodă de expediere, apoi alege parfumeria de unde preferi să ridici comanda ta..

2.

După aproximativ 2 ore, vei primi un email de confirmare pentru a te informa că comanda ta este disponibilă pentru ridicare la parfumeria pe care ai ales-o.

3.

Mergi la parfumerie pentru a ridica comanda prezentând emailul de confirmare și un act de identitate: înainte de a merge la punctul de ridicare, verifică programul de funcționare al parfumeriei pe care ai ales-o! Nu garantăm confirmarea în aceeași zi a comenzilor efectuate cu mai puțin de 2 ore înainte de ora de închidere a parfumeriei. Vom păstra comanda ta timp de 15 zile: după această dată, comanda va fi anulată.

Mai ai îndoieli?
Întrebați concierge-ul de frumusețe!

Ce ar trebui să fac pentru a-mi colecta coletul?

Mergeți la parfumeria Marionnaud pe care ați selectat-o și aduceți cu dumneavoastră un document de identitate valid împreună cu numărul comenzii pe care l-ați primit prin e-mailul de confirmare a comenzii.

Pot avea comanda mea colectată de o altă persoană?

Sigur! Imprimați e-mailul cu numărul comenzii și semnați un document care autorizează cealaltă persoană să colecteze comanda pentru dvs. Asigurați-vă că persoana care se ocupă de colectarea comenzii dvs. are:

  • un document de identitate valabil
  • o copie a actului de identitate
  • un document semnat de dvs.
  • e-mailul cu numărul comenzii

Trebuie să plătesc costurile de expediere?

Absolut nu. Pentru serviciile Click & Collect nu există costuri de expediere / colectare.

Unde pot colecta coletul?

Comanda o puteți ridica în toate parfumeriile Marionnaud: serviciile Click & Collect sunt active în toate magazinele.

Când îmi pot colecta comanda?

Dacă ați selectat metoda standard de expediere Click & Collect, comanda dvs. va fi livrată la parfumeria Marionnaud pe care ați selectat-o după 48H (citiți aici toate detaliile). Înainte de a merge la parfumerie, nu uitați să consultați programul de desfășurare al magazinului pe care l-ați ales.

Cum pot plăti?

Puteți plăti convenabil comanda cu cardul dvs. de credit în timpul achiziției online: consultați metodele noastre de plată. Serviciul Click & Collect nu acceptă plățile la ramburs sau plata cu numerar / card de credit la colectarea în magazin. Dacă aveți un GiftCard, îl puteți folosi la achiziționarea online.

Pot folosi un cupon de reducere sau un cec de loialitate pentru a cumpăra cu Click & Collect?

Desigur! Puteți utiliza reducerile valabile pentru achizițiile online în câmpul corespunzător al coșului, în termenul de expirare.

Ce se întâmplă dacă am nevoie de o cutie cadou?

Puteți alege să pregătiți o cutie cadou în timpul achiziției sau pur și simplu întrebați personalul parfumeriei dvs. când mergeți să colectați comanda: vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Vreau să returnez unul sau mai multe produse din comanda mea, ce pot face?

În cazul în care produsul pe care l-ați achiziționat nu vă satisface sau pur și simplu v-ați răzgândit, puteți returna comanda sau solicita un schimb activând procedura de returnare online , în termen de 15 zile de la primirea notificării de livrare a coletului în Parfumeria selectată.


Serviciile Click & Collect sunt active în toate parfumeriile Marionnaud!