background image
Serviciu de localizare magazin

HAIR RITUEL BY SISLEY

Sisley

Sisley isi pune expertiza in ingrijirea parului in slujba frumusetii parului. 


Hair Rituel by Sisley este o rutina simpla si esentiala care ofera rezultate imediate care ingrijeste parul, scalpul si fibra firului de par pe termen lung.

Sisley

CURATAREA SI
DESCURCAREA PARULUI

Primul pas esential pentru mentinerea frumusetii parului, aducand in acelasi timp vitalitate si energie scalpului si firului de par.

CUMPARA ACUM
Sisley

TRATAMENTE

Pentru a revitaliza parul si scalpul, pentru densifica, consolida si infrumuseta parul.. Descopera tratamentele Hair Rituel by Sisley.

CUMPARA ACUM
Sisley

TRATAMENT DE
INFRUMUSETARE

Hair Rituel by Sisley creaza tratamente dedicate frumusetii parului. Un ulei de infrumusetare, un spray pentru volum, un flui pentru protectie…

CUMPARA ACUM

CEA MAI BUNA INGRIJIRE PENTRU INFRUMUSETAREA PARULUI

Sisley

Sisley Research isi dedica expertiza in ingrijirea tenului pe baza a doua observatii.


Compozitia si functia celulelor din piele si scalp sunt foarte similare. Factorii care afecteaza frumusetea pielii tale ( stres, oboseala, poluare, imbatranire genetica, etc.) sunt aceeasi care afecteaza si parul. Pentru a oferi parului aceeasi atentie ca a pielii, Hair Rituel by Sisley a conceput o serie de tratamente performante pentru femei si barbati, folosind o concentratie puternica de extracte de plante, uleiuri esentiale, minerale, vitamine sau proteine.

O ABORDARE GLOBALA

Sisley

La nivelul scalpului, bulbul de par este locul in care parul este produs. Aici sunt concentrate celulele responsabile de formarea fibrei de par si culoarea acesteia.


La nivelul fibrei parului, trei straturi ( cuticula, maduva si cortexul) sunt responsabile de protectia, rezistenta si elasticitatea parului. Aceste straturi au nevoie de proteine si lipide pentru a-si mentine structura.


Hair Rituel by Sisley ofera, prin urmare, ritualuri adaptate pentru REVITALIZAREA SCALPULUI si RESTAURAREA FIBREI PARULUI pentru rezultate complete, imediate si pe termen lung.

EFICACITATE DOVEDITA

Sisley

Eficacitate dovedita prin testele clinice, dar si de catre experti si stilisti.

Rutina de ingrijire Hair Rituel by Sisley integreaza compleze puternice, adaptate fiecarei nevoi si dedicate special scalpului si fibrei de par:


La nivelul scalpului, UN COMPLEX DE VITALIZARE SI RESTRUCTURARE


care promoveaza vitalitatea parului (zinc, cupru, magneziu, vitamina B6, pro-vitamina B5, vitamina E acetat), precum si ingrediente active ca : arginina, proteine din orez si o peptida care favorizeaza densitatea firului de par si extracte de seminte de in si Petit Épeautre care protejeaca culoarea naturala a parului si Alpha - Bisabolol de origine naturala pentru a calma scalpurile sensibile.


La nivelul fibrei parului, un COMPLEX DE RESTRUCTURARE


compus dintr-un ingredient activ numit Ceramide si proteine din bumbac care contribuie la intarirea structurii proteice si lipidice a parului. Si, de asemenea, uleiurile de infrumusetare, hranire, revitalizare si hidratare (Shea, Macadamia, Camellia, Alun, Moringa, Passion, Seminte de bumbac) , pentru a hrani, restaura fibra parului si pentru a aduce parului finete si stralucire.

SENZORIALITATE ACTIVA

Sisley

TEXTURI ULTRA-SENZORIALE

Fiecare produs Hair Rituel by Sisley combina tehnologia si senzorialitatea extrema intr-o colectie de texturi usoare, perfect adaptate pentru aplicarea lor pe scalp dar si pe firul de par : un ser evanescent, un ulei pretios, o masca usoara, masca, tratamente de curatare fara sufactanti sulfati cu spuma fina.


UN PARFUM ACTIV CARE PROMOVEAZA VITALITATEA PARULUI


Omniprezent in produsele pentru ingrijirea pielii ae marcii Sisley, parfumul hair Rituel by Sisley imbina citricele si notele lemnoase de verbena, lamaie, floare de piersic si ambra. Mai mult decat un parfum, acest concentrat contine o "inima activa" bazata pe ingrediente de origine naturala compuse din uleiuri esentiale absolute de Mimosa, Hinoki si bay Saint-Thomas, care contribuie la vitalitatea parului, ajutand la funizarea de nutrienti parului* *pentru produsele aplicate la radacina firului de par.