background image
Serviciu de localizare magazin

Servicii de make-up

Square

Machiaj de mireasa

Exista un moment extraordinar in viata, ce dureaza doar cateva ore: acela cand esti mireasa!

Ziua nuntii este ziua in care esti in centrul atentiei. Totul este despre tine si viitorul tau sot. Dar haideti sa recunoastem acum… mireasa este vedeta intotdeauna!

Pentru un look de neuitat este nevoie de un machiaj impecabil, precum cel facut de expertii nostrii nostrii din cadrul programului Beauty Factory de la Marionnaud. Vino in locatiile noastre si programeaza-te la o sedinta de machiaj pentru momentul tau cel mai important!

Pretul unei sesiuni de machiaj de mireasa este de 140 lei.

Square

Machiaj de petrecere

Vrei sa arati fabulous la orice eveniment? Indiferent de stilul de machiaj pe care ti-l doresti: smokey eyes, cut crease, pin-up, cat eye sau un machiaj luminos, natural, poti fi sigura ca vei avea parte de un machiaj aplicat profesionist, perfect asortat tinutei tale. Expertii nostrii din cadrul programului Beauty Factory te invita sa iti faci o programare la o sedinta de machiaj in locatiile noastre. Pretul unei sesiuni de mchiaj de petrecere este de 140 lei.

Square
Square

Self Make-up

In zilele noastre, imaginea personala este o carte de vizita, Marionnaud lanseaza lectiile de Self Make-up, cu programa flexibila, adaptata cerintelor fiecarui client. In cadrul acestor lectii, expertii nostrii din programul Beauty Factory te vor ajuta sa iti gasesti stilul potrivit, te vor ajuta sa stapanesti tehnici de aplicare a produselor si cum sa iti formezi trusa de machiaj. Vino in magazinele noastre si cumpara lectiile de Self Makeup. Pretul acestor lectii este de 250 lei.

Square

Remote make-up

Pentru persoanele care au un eveniment important si isi doresc un machiaj acasa, am initiat noul serviciu numit Remote make-up. Specialistii nostrii se vor deplasa la domiciliu si va vor asigura ca aveti o zi minunata printr-un make-up perfect! Se pot realiza orice tipuri de make-up de la cele mai simple, naturale, pana la smokey eyes, pin-up sau cut crease. Vino in magazinele noastre si programeaza-ti sedinta. Preturile variaza astfel:

Remote make-up 1 persoana - 250 lei
Remote make-up intre 1 si 3 persoane - 450 lei
Remote make-up intre 4 si 7 persoane - 700 lei
Remote make-up Full day (8 ore) - 1.000 lei

Square