background image
Serviciu de localizare magazin
filtre
filtre
Resetați filtrele Validare
sortare după
BestSeller
Adăugați în coș

Care este povestea brandului Clinique?

Clinique este un brand american de cosmetice, parte a concernului Estée Lauder, fondat în 1968. Povestea creării brandului este chiar spumoasă, iar la originea sa se află doi oameni vizionari. Editorul revistei Vogue, Carol Phillips, și dermatologul Norman Orentreich au semnat un articol cu titlul: „Poate fi creată pielea grozavă?”. Argumentele lor au atras atenția lui Evelyn Lauder, nora multimilionarei Estée Lauder, care i-a cooptat în echipa sa pentru crearea brandului Clinique. Din aprilie 1968, compania americană a rămas fidelă crezului ei, acela de a crea cosmetice simple și sigure, fără parabeni, ftalați și parfum.

 

Care sunt cele mai populare produse Clinique de pe Marionnaud?

Produsele Clinique sunt căutate de milioane de femei și bărbați din întreaga lume, iar explicația este simplă: dau rezultate. Printre cele mai populare cosmetice disponibile pe Marionnaud este crema antirid Superdefense SPF 25, o cremă Clinique împotriva oboselii care corectează imperfecțiunile și luptă cu semnele îmbătrânirii. Un fond de ten Clinique apreciat este Even Better Glow, best seller pe Marionnaud. Bărbații au cuvinte de laudă pentru crema de zi pentru față Clinique, loțiune înalt hidratantă pentru tenul normal și gras. În categoria produselor căutate este și Clinique anticearcăn Even Better, cu o acțiune de până la 12 ore.

 

Cum aleg o cremă Clinique în funcție de tipul de ten?

Clinique inovează în permanență pentru a oferi cele mai bune tratamente pentru față, în funcție de nevoile clienților săi. Gama de creme Clinique este pentru toate tipurile de ten, inclusiv ten mixt, gras, uscat și sensibil. Pentru tenul gras ai nevoie de o cremă hidratantă care să inhibe producția de sebum. Tenul uscat necesită soluții înalt hidratante care să conțină uleiuri de hidratare și ceramide. Pentru ten sensibil, vei alege mai mult ca sigur o cremă Clinique hipoalergenică, fără ingrediente iritante. Tenul mixt se simte bine cu produse care hidratează optim fără a încărca zona T.