Informatii produs

O poveste de spus. Doua culori in constrast, alb si negru. Doua sentimente opuse: ura si dragoste. Un numitor comun: atractia ce uneste cele doua culori, cele doua sentimente. Un numitor ce marcheaza mereu legatura dintre BARBAT SI FEMEIE.

Trussardi Uomo exprima eleganta sofisticata. Notele de varf puternice sunt un amestec italian de lamaie si bergamota, combinate cu Galbanum, iar cele de mijloc constau in accente de violete si muscate. Clary Sage (Iarba lui Sfantu Ion) adauga un aer sofisticat, accentuat de acordurile de piele luxurianta si de Patchouli ametitor.

Familie olfactiva: Fougere lemnos.

Trussardi este un brand de lifestyle, un dicton al excelentei. Cu o traditie lunga de artizani, transmisa din generatie in generatie, Trussardi este povestea unei game de parfumuri discrete si sofisticate.

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE,LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,CITRONELLOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BHTCONTAINS:SD ALCOHOL 39-C, WATER, FRAGRANCE, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE,LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,CITRONELLOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BHT

Produse Similare

0 of 13