Informatii produs

O compozitie de o prospetime deosebita, dictata de un nume ce a devenit emblematic.

Este ceea ce si-a dorit François Demachy, Parfumier Creator al Casei Dior: brut si nobil in acelasi timp. Ingredientele naturale, selectate cu mare grija, prevaleaza in mod deosebit.

Notele de varf sunt radiante, date de prospetimea suculenta si exploziva a bergamotei din Reggio din Calabria. Ambroxanul, obtinut din pretioasa ambra, dezlantuie un puternic parfum lemnos.

Sauvage este un act de creatie inspirat de spatiile larg deschise. Un cer de un albastru intens ce domina un desert stancos, incalzit de un soare stralucitor.

"Pentru a crea Sauvage, mi-am luat drept punct de plecare barbatul. O masculinitate puternica si inconfundabila. Imaginea unui barbat care transcenda timpul si moda." François Demachy, Parfumier Creator al Casei Dior.

INGREDIENTE

#09406/A ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, CITRAL, GERANIOL, CI 60730 (

Produse Similare

0 of 11

Un parfum fresh de calitate, foarte cunoscut, l-am luat pentru a-l face cadou.

Un parfum fresh de calitate, foarte cunoscut, l-am luat pentru a-l face cadou.

18 Apr 2022