Informatii produs

Arată la fel de tânără precum te simți!Asigură-i tenului tău ingredienetele antirid necesare pentru a umple ridurile profunde, a reface structura pielii și a-i îmbunătăți aspectul. Descoperă gama de îngrijire a tenului HYALURONIC GOLD, aliatul tău pentru a arăta cât mai bine în fiecare zi.

Serumul cu perle HYALURONIC GOLD elmiplant, cu o sinteză de ingrediente inovative și ușor de absorbit este îmbunătățit cu:

ACID HIALURONIC: molecula miraculoasă cu putere extraordinară de a reține apa, ajută la diminuarea ridurilor, reconturarea și refacerea elasticității tenului.

EXTRACT DE OREZ MATURAT: bogat în minerale și aminoacizi, ajută la îmbunătățirea aspectului tenului, reduce petele pigmentare și decolorările, pentru un ten luminos și reîntinerit! Vitamina B3 conferă tenului rezistență și un aspect impecabil și radiant.

INGREDIENTE

AQUA, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, MICA, SODIUM HYALURONATE, 1,2-HEXANEDIOL, AGAR, ALLANTOIN, CALCIUM ALGINATE, CARBOMER, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GELLAN GUM, PARFUM, POLYSORBATE 20, SACCHAROMYCES/RICE BRAN FERMENT, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77891.