Informatii produs

Pentru a menține aspectul neted și mătăsos al pielii, este necesar să eliminați periodic celulele moarte. Gelul de corp, de la faimoasa marcă franceză Sisley, exfoliază foarte ușor, fără a provoca iritații și roșeață.

Acesta este potrivit pentru orice tip de epidermă, chiar și pentru cea uscată și sensibilă. Uleiurile esențiale de lavandă și rozmarin ajută să reduceți stresul și senzațiile de oboseală acumulate pe parcursul unei zile lungi de lucru.

Ingredientele naturale hidratează și saturează tenul cu toate vitaminele necesare. Gelul înlătură perfect orice tip de impurități și excesul de sebum. Deja după prima folosire, derma devine mai moale și tonifiată.

Cu minunatul gel-scrub Sisley Energizing Foaming Exfoliant For The Body, dușul zilnic se va transforma într-o adevărată procedură SPA.

Cum se utilizează:

Aplicați o cantitate mică de gel pe pielea umedă și masați ușor, acordând o atenție deosebită suprafețelor cu pielea mai îngroșată (coate, genunchi, călcâi), clătiți cu o cantitate mare de apă. Folosiți de 1-2 ori pe săptămână. Evitați contactul cu ochii.