background image
Serviciu de localizare magazin

Marionnaud Loves Green

Consideram ca bucuria poate fi creata si simtita in diferite moduri: de la senzatia linistitoare si hranitoare a cremei preferate de zi cu zi, la sentimentul de realizare atunci cand utilizam materii prime durabile. De aceea, lucram cu pasiune de la cele mai mici detalii pana la imaginea de ansamblu, nu doar pentru acum, ci si pentru viitor.

In fiecare zi cautam modalitati prin care ne putem servi clientii mai bine, ii putem inspira si sustine mai mult pe colegii nostri, putem ajuta comunitatile si proteja planeta pe care o iubim, pentru a construi o lume frumoasa si durabila!

Marionnaud iubeste mediul inconjurator!

Descopera categoriile Marionnaud Eco Friendly si achizitioneaza responsabil! Grija pentru mediul incojurator este a fiecaruia dintre noi.

Heart
 
Icon

FLACOANE REINCARCABILE

Foloseste. Reumple. Repeta. Bucura-te de aroma parfumului tau preferat intr-un mod inedit, dar si prietenos cu mediul inconjurator.

Icon

AMBALAJE RECICLABILE SAU OBTINUTE DIN MATERIALE RECICLATE

Consuma eficient, refoloseste, transforma, astfel incat sa existe permanent un circuit al materiei ce poate fi folosita mereu si care produce efecte benefice atat pentru oameni, cat si pentru mediul inconjurator.

Icon

VEGAN

Produsele vegane sunt produsele pe care le iubesti, care sunt ideale pentru pielea ta, dar si perfecte pentru mediul incojurator. Pentru ca un produs să fie vegan, acesta nu poate conține subproduse sau ingrediente de origine animală. Cele mai frecvente dintre acestea sunt mierea, ceara de albine, veninul de albine, lanolina, colagenul, carminul, colesterolul, gelatina, scualenul și acidul stearic.

Icon

PRODUSE CRUELTY FREE, NETESTATE PE ANIMALE

Termenul de "Cruelty Free" sugerează că un produs sau ingredientele sale nu au fost testate pe animale în nicio etapă a procesului de producție sau fabricație.

SI TU IUBESTI MEDIUL INCOJURATOR?