Serviciu de localizare magazin
Serviciu de localizare magazinCOSMETICEMACHIAJPARFUMURI
  • Cel mai vândut

ABSOLUT REPAIR

Sampon profesional pentru parul uscat si deteriorat Serie Expert

1 recenzii

Număr articol 76184
20 puncte de loialitate Vă mulțumim pentru achiziție!
  102,00 RON 340,00 RON / Preț / litru [ro_RO] each
340,00 RON / Preț / litru
Incl. TVA excl. costuri de transport
76184
Sampon profesional pentru parul uscat si deteriorat Serie Expert
Sampon profesional pentru parul uscat si deteriorat Serie Expert ABSOLUT REPAIR 300 ML
  102,00 RON [ro_RO] each

Informatii produs

Sampon profesional L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, pentru par uscat si deteriorat, cu tarate de quinoa aurie si proteine de grau.

este imbogatit cu extract din tarate de quinoa aurie si proteine din grau, care ajuta la restructurarea intensa a fibrei capilare si senzatiei de suplete.

Beneficii

•Parul este transformat instant, fiind mai rezistent, moale la atingere si plin de stralucire. •77% mai putine fibre deteriorate* •7x mai stralucitor

Mod de utilizare: Distribuiti uniform pe parul umed. Emulsionati. Clatiti din abundenta. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat cu apa din abundenta.

Număr articol 76184

Ingrediente

AQUA / WATER / EAU• SODIUM LAURETH SULFATE• COCAMIDOPROPYL BETAINE• DIMETHICONE• SODIUM CHLORIDE• CITRIC ACID• HEXYLENE GLYCOL• SODIUM BENZOATE • SODIUM HYDROXIDE • AMODIMETHICONE • CARBOMER • GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE • TRIDECETH-10 • GLYCERIN • SALICYLIC ACID • GLYCOL DISTEARATE • LINALOOL • MICA • PEG-100 STEARATE • HEXYL CINNAMAL• PHENOXYETHANOL• STEARETH-6• COCO-BETAINE• TRIDECETH-3• CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE• LIMONENE• CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT• ACETIC ACID• FUMARIC ACID• HYDROLYZED WHEAT PROTEIN• CI 19140 / YELLOW 5• HYDROLYZED CORN PROTEIN• HYDROLYZED SOY PROTEIN• CI 17200 / RED 33• PARFUM / FRAGRANCE

Evaluare și recenzii

5.0
1 recenzii
Rafinare recenzii
Sortare după Nou
Nou
Vechi
Cel mai mare rating
Cel mai mic rating
25/06/2024

Anonim

Revie Publicat la 25/06/2024