background image
Serviciu de localizare magazin
Lancome Paris logo

Teint Idole Ultra Wear


Lancome Teint Idole Ultra

O nouă gamă de nuanțe și o nouă formulă îmbunătățită a fondului de ten Teint Idole Ultra Wear. Asigură o rezistență de până la 24H, acoperire completă și lejeră, cu un aspect natural, mat care se adaptează oricărui ton sau tip de piele. Experimentează un nou nivel de performanță, datorită formulei sale renovate, potrivită atât tenului uscat, sensibil, cât și celui gras, predispus la acnee.

Lancome Teint Idole Ultra

Compoziția high-tech îmbunătățită, îmbogățită cu acid hialuronic, ulei de moringa, vitamina E și factor de protecție Urban Shield, permite tenului să respire, îl protejează de razele solare, de poluarea mediului și îi oferă hidratarea necesară. Fondul de ten Lancôme vă lăsa tenul perfect unificat, fără strălucire nedorită și fără efect de mască.

Lancome Teint Idole Ultra

Cel mai lejer fond de ten de la Lancôme de până acum, ce lasă tenul să respire, pentru o purtare de lungă durată și acoperire mare. Nu încarcă și nu usucă tenul.

DESCOPERA

Formula sa este îmbunătățită cu SPF 35. Textura este una catifelată, care lasă pielea perfect uniform, fără să strălucească pe ten. Asigură doar un finish mat și natural la care visezi.

imgright-txtleft

CUM SE APLICĂ?

  1. Adaugă o pompiță de fond de ten pe buretele de machiaj.
  2. Distribuie produsul pe obraji, frunte, bărbie și nas.
  3. Utilizează buretele pentru a aplica fondul de ten, folosindu-te de mișcări ușoare de tapotare.
Lancome Teint Idole Ultra

CUM SĂ ÎȚI ALEGI NUANȚA PERFECTĂ?

DETERMINĂ NUANȚA POTRIVITĂ CONFORM CU TONUL PIELII

 

100S: nuanța pielii este foarte deschisă

 

200S: nuanța pielii este deschisă

 

300S: nuanța pielii este medie

 

400S: nuanța pielii este închisă

 

DETERMINĂ LITERA NUANȚEI ÎN ACORD CU SUBTONUL PIELII

 

C (rece): pielea ta are un subton rece, cu nuanțe de roz sau de albastru. Te bronzezi greu și, de obicei, te roșești la expunerea solară.


N (neutru): pielea ta are un subton neutru, bej. Te bronzezi cu ușurință.


W (cald): tenul tău are un subton cald, cu nuanțe de auriu sau măsliniu. Te bronzezi cu ușurință, pielea ta căpătând nuanțe de auriu.v

imgleft-txtright

TEINT IDOLE ULTRA WEAR: GAMĂ NOUĂ DE NUANȚE – GĂSEȘTE-ȚI NUANȚA IDEALĂ

Ești deja un iubitor al fondului de ten Teint Idole Ultra Wear și știi nuanța pe care o aveai înainte?

O nouă gamă performantă de nuanțe de fond de ten! Descoperă care nuanță ți se potrivește, cu ajutorul tabelului, care îți arată asocierea dintre vechile și noile nuanțe.

Nu îți mai poți găsi nuanța? Putem să te ajutăm să îți găsești nuanța dintre noile nuanțe renovate! Este de ajuns sa dai un click aici și adaugă vechiul cod de culoare pentru a descoperi cea mai apropiată nuanță.