background image
Serviciu de localizare magazin
Lancome Paris logo

Rénergie


Descoperă noua eră a produselor anti-îmbătrânire LANCÔME de înaltă performanță, inspirată de știința regenerativă a pielii. 

Pentru prima dată, Lancôme înglobează acidul hialuronic, peste 300 de tipuri de peptide si puterea niacinamidei într-o nouă cremă unică, Rénergie H.P.N 300 – Peptide Cream. Într-un studiu de neegalat, pielea femeilor cu vârste cuprinse între 40-59 de ani, au observat o regenerare a pielii mai rapidă, precum cea a femeilor mai tinere.

Rezultate confirmate pentru toți parametrii clinici și pe toate tipurile de piele, încă din săptămâna 1*.

O concentrație nouă de acid hialuronic, 300 de tipuri de peptide descoperite și puterea niacinamidelor.


BENEFICII

EFECT DE LIFTING Săptămâna 8:
+27% lifting, +38% fermitate, +35% elasticitate*

CORECTAREA RIDURILOR Săptămâna 8:
+48% piele mai netedă și -21% riduri*

REDUCEREA PETELOR PIGMENTARE Săptămâna 8:
-22% pete pigmentare, +22% uniformitate* 84% dintre femei care folosesc creme din categoria produselor selective au confirmat că vor trece la Renergie H.P.N. 300-Peptide Cream*. *Rezultat clinic, 84 de femei, fototipuri multiple.

CE FACE DIFERENȚA?
Acum, într-un nou design reîncarcabil pentru un viitor mai sustenabil. Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea sensibilă.

LANCÔME

CUM SE APLICĂ?

Pasul 1: Pe pielea curată, începe cu Rénergie H.C.F. Triple Serum pentru a ajuta la corectarea pielii, strat cu strat: riduri, volum, pete de pigmentare. Netezeste pielea ferm.

Pasul 2: Aplică crema Rénergie H.P.N. cu 300 tipuri de peptide pentru a consolida pasul anterior și pentru a ajuta pielea să se regenereze mai repede, precum o piele mai tânără.

RUTINĂ COMPLETĂ DE ÎNGRIJIRE A PIELII