background image
Serviciu de localizare magazin
Lancome Paris logo
Lancome - La Vie Est Belle

LA VIE EST BELLE

Lancôme si-a mentinut intotdeauna relatia speciala care a avut-o cu femeile, ce l-au inspirit de-a lungul timpului. O legatura unica si incomparabia intr-o lume unde oportunitatile si conexiunile de lunga durata sunt rar intalnire. ?Pentru Lancôme, "La Vie Est Belle" este un nou manifesto, o noua era: o declaratie pentru intreaga lume, una plina de gratie si libertate. Un parfum ce ne reprezinta. Alegerea fiecaruia de a trai si de a ne umple viata de zambete si bucurii. "La Vie Est Belle" ... esti TU!

FILOSOFIA

"Viata e frumoasa" fiindca am ales noi sa o facem asa. Sa fie oare triumful cauzat de aparitia noastra, sau chiar dorinta de mai frumos si de a avea mai mult? "Less but better" devine noua filosofie a vietii. Cu cat mai departe de viata si aparentele sociale, La vie est Belle este o afirmatie facuta de o doamna in adevaratul sens al cuvantului. O doamna plina de incredere ce ne demonstreaza ca viata este intr-adevar frumoasa. Aceasta doamna a ales sa fie ea insasi, sa nu se ascunda in spatele unei masti, permintandu-si sa fie fericita si libera, sa nu fie o jucarie a societatii, alegand doar ce e mai bun ... esenta vietii.

COLECTIA LA VIE EST BELLE

Descopera intreaga gama de parfumuri La Vie Est Belle si alege sticla fericirii tale. ?Fiecare dintre parfumurile La Vie est Belle iti ofera acelasi aer de senzualitate, dar concentratia lor este diferita. Astfel, poti opta pentru favoritul tau. Fie ca e fresh sau mai dulce, exista cate un parfum La Vie est Belle pentru fiecare.?Pentru a adauga un plus de persistenta parfumului, poti folosi si gama complementara - gelul de dus si crema de corps La Vie Est Belle.

DESPRE LA VIE EST BELLE

Lancome - La Vie Est Belle

POVESTEA PARFUMULUI

Pentru prima data, 3 maestrii francezi in de-ale parfumurilor s-au decis sa combine talentul lor pentru a crea un parfum neintalnit, care sa inspire eleganta si rafinament.Ei au ales sa foloseasca puterea SIMPLITATII - parfumul are doar 63 de ingredient pure, "Less but better". Echilibrul perfect intre estetica si persistenta. O compozitie bogata, dar in acealsi timp simpla, ce combina aromele de iris, unul din cele mai rare si scumpe ingredient, cu flori de portocal si iasomie. Notele rafinate de vanilie, praline sau pere, adauga senzualitate parfumului. Fara niciun dubiu, un parfum exceptional.

CUMPARA ACUM

STICLA

In 1949, Armand Petitejean si-a rugat directorul de creatie sa schiteze o sticla ce reprezinta aura feminintatii, acel "je new sais quoi" ce emana stralucire. Georges Delhomme a gasit esenta fericirii: frumusetea unui zambet gravat in cristal.could be bottled? 63 de ani mai tarziu, acest “zambet de cristal” a fost reinterpretat, aducand ceva nou,. A durat mai mult de 1 an pentru a atinge ce credeau ca e imposibilul: gravarea unui zambet pe o bucata de cristal. Un ultim detaliu: o fundita adaugata la zona gatului, semnificand cele doua aripi ale libertatii. Ce ar fi daca fericirea ar putea lua forma unei sticle? ?La vie est belle.

CUMPARA ACUM
Lancome - La Vie Est Belle