background image
Serviciu de localizare magazin

GUCCI PARFUMURI

LANCÔME Image

Fondata in Florenta, casa Gucci reprezinta una dintre cele mai importante branduri de lux din lume, ce s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin creativitate, inovatie si maiestrie in domeniul prêt-à-porter și al accesoriilor. In anul 1970, Gucci debuteaza in lumea parfumeriei, propunand arome senzuale si carismatice. Te invitam sa descoperi colectia Flora, cu cele trei parfumuri Flora Gorgeous Jasmine, Flora Gorgeous Gardenia si Flora Gorgeous Magnolia. Te vor surprinde intr-un mod inedit!

Gucci Flora

Gucci Flora Gorgeous Gardenia: o apa de parfum florala delicioasa, ce te va cuceri, din prima clipa, cu note delicate de pere, gardenie si iasomie.

Gucci Flora

Gorgeous Magnolia, cea mai noua aroma din colectia Flora este o creatie parfumata uluitoare, cu note florale captivante de magnolie, iasomie si ylang-ylang.

Gucci Flora

Descopera o noua dimensiune a libertatii absolute cu Gucci Flora Gorgeous Jasmine, al doilea parfum din lumea vesela #FloraFantasy. O aroma senzuala, jucausa, cu note radiante.

GUCCI FLORA GORGEOUS GARDENIA

GUCCI FLORA GORGEOUS GARDENIA

Descopera o aroma delicata si dulce, o potiune a bucuriei, dedicata tuturor femeilor cu energie pozitiva si spirit liber. Gucci Flora Gorgeous Gardenia este construita in jurul florii de Gardenia, la care se adauga elegant iasomia Grandiflorum. Parfumul se deschide cu un acord spumos de pere delicioasa si zahar brun.

GUCCI FLORA GORGEOUS MAGNOLIA

Gucci Flora Gorgeous Magnolia: o aroma ce te va transporta intr-un univers olfactiv inedit, ce reflecta spiritul liber si dragostea pentru viata. Parfumul este dominat de tonuri vibrante si puternice de magnolie, mure, portocala spumoasa, nuca de cocos si vanilie. Se remarca accentele de salvie, lacramioara verde, iasomia arabeasca si notele senzuale de patchouli, lemn si mosc alb.

GUCCI FLORA GORGEOUS MAGNOLIA

GUCCI FLORA GORGEOUS JASMINE

GUCCI FLORA GORGEOUS JASMINE

Iata o aroma vesela, imbogatita cu iasomie senzuala, lemn de santal si benzoin. Gucci Flora Gorgeous Jasmine reprezinta spiritul plin de viata, energie si fericire, stari potentate de tonurile delicate de esenta de magnolie si mandarina. Parfumul se alatura universului ludic #FloraFantasy, interpretat de artista Miley Cyrus, o personalitate eclectica, cu energie pozitiva.