background image
Serviciu de localizare magazin

Green Beauty

 Cumpărați cu încredere produse cosmetice naturale și mărci durabile de la Marionnaud. Aici, puteți gasi articole de frumusețe, de la produse cosmetice vegane până la soluții reîncărcabile și reciclabile. Bine ați venit la magazinull dvs. unic pentru șampon natural de lux, mascara vegan, frumusețe organică, formule fără parabeni și multe altele!

Cosmetice Naturale

IMAGE2

Pe măsură ce mulți iubitori de frumusețe devin mai conștienți de ceea ce își pun pe față, pe corp și pe păr, Marionnaud este încântat să ofere o gamă de produse cosmetice naturale care sunt mai bune cu pielea ta și cu planeta. Descoperiți elementele esențiale pentru îngrijirea pielii și machiaj, protecție solară naturală cu formule fără parabeni și îngrijirea blândă a părului, cum ar fi șamponul și balsamurile naturale. 

Cosmetice Vegane

IMAGE2

 Revizuirea regimului de frumusețe cu produse cosmetice vegane nu a fost niciodată mai ușoară cu selecția incitantă și luxoasă disponibilă la Marionnaud. Cumpărați produse de îngrijire a pielii pe bază de plante, machiaj cu pigmenți puternici, plus parfumuri vegane frumoase și protecție solară vegană obligatorie, toate fără ingrediente de origine animală chiar aici.

Reincarcabile

IMAGE1

Schimbarea rutinei de înfrumusețare pentru a include mai multe produse reîncărcabile este un pas excelent către un mod de viață mai durabil. Descoperiți-vă „produsele pentru totdeauna” din gama noastră de opțiuni reîncărcabile, inclusiv sticle inovatoare de parfum reîncărcabile, sisteme de reumplere pentru machiaj și ambalaje pentru îngrijirea pielii concepute pentru a fi reutilizate din nou și din nou

Marionnaud Green

IMAGE3

Experimentați frumusețea fără compromisuri cu gama noastră de mărci Marionnaud Green. Fiecare produs, de la îngrijirea pielii până la îngrijirea corpului, este creat cu cel puțin 90% ingrediente de origine naturală, astfel încât să vă puteți cufunda într-un nou val de cosmetice naturale. Descoperiți gama de frumusețe holistică care pune pielea și mediul pe primul loc, exclusiv la Marionnaud.

Reciclabil

IMAGE2

Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni mai ecologice, cum ar fi ambalajele reciclabile, pentru a vă eficientiza eforturile de sustenabilitate, atunci aveți noroc. Am adunat cele mai bune produse reciclabile disponibile la Marionnaud pe care te poți simți bine să le încorporezi în rutina ta de înfrumusețare de zi cu zi.