background image
Serviciu de localizare magazin
Givenchy logo

L ‘INTERDIT
NOUL CAPITOL
NOUA APĂ DE TOALETĂ

 

Un parfum intens si aerat ce dezvaluie o floare de mac diafana cu o inima hipnotica ce disturba compozitia. Aceasta floare duala ofera stralucire buchetului alb compus din Floare de portocal-Tuberoza si subliniaza intensitatea acordurilor de Vetiver si Patchouli.

Routine
 

L’INTERDIT
EAU DE PARFUM
ROGUE

Acest parfum senzual, incandescent pentru femei dezvaluie un buchet floral alb atins de un accent rosu. Notele voluptoase de Tuberoza si Iasomie sunt imbratisate de un acord rosu intens format din Frunze de Primento, Portocala rosie si Ghimbir ce ofera parfumului un siaj floral, condimentat. O apa de parfum captivanta ce transforma aceste senzatii intense intr-o obsesie. ROUGE

CUMPĂRĂ ACUM
Cleansing
 

L’INTERDIT
EAU DE PARFUM
INTENSE

Nota radianta de Floare de protocal imbinata cu un acord bogat de tuberoza intalneste latura intensa, intunecata a Vaniliei infuzata cu acordul de Piele si cu o nota sarata de Susan prajit. Mixul intre Vetiver si Patchouli imbratiseaza nota intensa de lemn, creand un stil couture, ademenitor.

CUMPĂRĂ ACUM
Rejuvenation
 

L’INTERDIT
EAU DE PARFUM

 

Cu adevarat clasic si teribil de modern. Un mix interzis intre floarea alba si un acord intunecat. O floare underground. O aroma florala alba atinsa de note intunecate ce dezvaluie jocul intre lumina si obscuritate. Partea socanta a stilului chic.

CUMPĂRĂ ACUM

Cardul cadou nu poate fi cumpărat împreună cu alte articole

Finalizați cumpărarea cardului dvs. cadou pentru a reveni la produsele pe care le-ați adăugat anterior în coș
Continuare