background image
Serviciu de localizare magazin
Givenchy logo

L ‘INTERDIT
NOUL CAPITOL
NOUA APĂ DE TOALETĂ

 

Un parfum intens si aerat ce dezvaluie o floare de mac diafana cu o inima hipnotica ce disturba compozitia. Aceasta floare duala ofera stralucire buchetului alb compus din Floare de portocal-Tuberoza si subliniaza intensitatea acordurilor de Vetiver si Patchouli.

Routine
 

L`INTERDIT
ROUGE
ULTIME.

Emblematicul buchet de flori al parfumului L'Interdit invaluit in note de coaja de cacao creeaza tentatia suprema prin noua apa de parfum pentru femei, L`Interdit Rouge Ultime. Un amestec ispititor de floare de portocal, iasomie si tuberoza este amplificat de notele calde de cacao. Experimentati fiorul interzisului cu L'Interdit Rouge Ultime, un parfum care va invita sa sfidati conventtionalul si sa va imbratisati unicitatea.

CUMPĂRĂ ACUM
Cleansing
 

L’INTERDIT
EAU DE PARFUM
INTENSE

Nota radianta de Floare de protocal imbinata cu un acord bogat de tuberoza intalneste latura intensa, intunecata a Vaniliei infuzata cu acordul de Piele si cu o nota sarata de Susan prajit. Mixul intre Vetiver si Patchouli imbratiseaza nota intensa de lemn, creand un stil couture, ademenitor.

CUMPĂRĂ ACUM
Rejuvenation
 

L’INTERDIT
EAU DE PARFUM

 

Cu adevarat clasic si teribil de modern. Un mix interzis intre floarea alba si un acord intunecat. O floare underground. O aroma florala alba atinsa de note intunecate ce dezvaluie jocul intre lumina si obscuritate. Partea socanta a stilului chic.

CUMPĂRĂ ACUM