background image
Serviciu de localizare magazin

UNIVERSUL NOSTRU"De când am început să folosim extracte de plante naturale, am fost fascinați din nou și din nou de lumea incredibilă pe care am descoperit-o."

HUBERT D’ORNANO

Sisley-Paris este un brand francez de frumusețe de lux fondat de Hubert și Isabelle d’Ornano și a fost una dintre primele companii care a folosit fito-cosmetologia. Combinând cele mai bune dintre natură și știință, Sisley-Paris oferă îngrijire a pielii, îngrijire solară, machiaj și parfumuri premiate, precum și linia sa de îngrijire a părului, Hair Rituel de Sisley-Paris.

EXPERTIZA SISLEYȘtiința unică a laboratoarelor noastre de cercetare se bazează pe abordarea noastră globală a frumuseții. Reunește cunoștințe de specialitate ale pielii - mecanismele pielii și mediul său - și o expertiză unică și stăpânirea fito-cosmetologiei. Combinând cele mai bune din natură cu cele mai avansate științe, fiecare produs Sisley oferă rezultate vizibile și este o plăcere de a utiliza. Produsele noastre reprezintă elementele de bază ale reputației mărcii în întreaga lume.

Fito-cosmetologia este o știință în care Sisley excelează. Energia vitală a plantelor, potențialul lor de adaptare și regenerare, precum și sistemele lor de protecție, au fost toate puse în slujba frumuseții. Această știință se aplică îngrijirii faciale Sisley, îngrijirii corpului și îngrijirii solare, precum și machiajului acesteia.

Skincare

COSMETICE

Ultra-luminos
Fito-cosmetologia este o știință în care Sisley excelează. Energia vitală a plantelor, potențialul lor de adaptare și regenerare, precum și sistemele lor de protecție, au fost toate puse în slujba frumuseții. Această știință se aplică îngrijirii faciale Sisley, îngrijirii corpului și îngrijirii solare, precum și machiajului său.

DESCOPERA
Make-up

MACHIAJ

Sisley-Paris se angajează să păstreze frumusețea pielii prin linia sa inovatoare de machiaj. Colecția are culori luminoase, pigmenți ultra-puri, texturi performante și ingrediente pe bază de plante pentru a susține pielea sănătoasă. Produsele de machiaj Sisley-Paris infrumuseteaza fata respectand in acelasi timp pielea; complementul perfect pentru rutina de îngrijire a pielii.

DESCOPERA
Fragrance

PARFUMURI

"Parfumul este o creație la fel ca o operă de artă sau o piesă muzicală" - Isabelle d'Ornano

DESCOPERA
Hair_Rituel

HAIR RITUEL BY SISLEY

Sisley Research pune expertiza sa în îngrijire în serviciul frumuseții părului pe baza a două observații: compoziția și funcționarea pielii și celulele scalpului sunt foarte asemănătoare, iar factorii care afectează frumusețea pielii (stres, oboseală, poluare, îmbătrânire genetică ...) sunt la fel ca cele care atacă părul.

Pentru a acorda părului aceeași atenție ca pielii, Hair Rituel de la Sisley a proiectat o gamă de tratamente performante pentru femei și bărbați, folosind o concentrație puternică de extracte din plante, uleiuri esențiale, minerale, vitamine sau proteine.

DESCOPERA

DESCOPERA PRODUSELE BEST SELLER

Black_Rose_collection Colecția Black Rose Descopera
Anti-age_collection Colecția Sisleÿa L'Intégrale Anti-Age Descopera
Velvet_collection Colecția Velvet Descopera
Phyto-twist_collection Colecția Phyto Twist Descopera
Foundations Fonduri de ten Descopera
Phyto-rouge Phyto-Rouge Descopera
Eau de Campagne Eau de Campagne Descopera
Eau_du_Soir Eau du Soir Descopera
Velvet_collection Izia La Nuit Descopera