background image
Serviciu de localizare magazin

CALVIN KLEIN

LANCÔME Image

Puritate, simplitate, modernism, acestea ma definesc” - Calvin Klein. Sursa de inspiratie pentru Calvin Klein o reprezinta valorile universale: iubirea, cautarea eternitatii, evadarea, separarea. Parfumurile Calvin Klein sunt grupate in doua familii distincte: liniile de colectie, care reflecta romantismul si seductia, si aromele CK - parfumuri unisex, menite sa fie impartite.

Gucci Flora

Everyone este provocarea lansata pentru a va exprima unicitatea, ignorand limitele, definitiile si regulile

Gucci Flora

Parfumurile Calvin Klein Defy sunt concepute pentru barbatii moderni care depasesc limitele .

Gucci Flora

Parfumurile Euphoria surprind esența bucuriei și a euforiei, oferind o experiență olfactivă unică.

CALVIN KLEIN DEFY

CALVIN KLEIN DEFY

Deschizându-se cu note de vârf crocante de ulei de mandarine și piper negru, Calvin Klein Defy apa de parfum are o explozie de prospețime irezistibilă. Dependentă și intensă, inima de acord de piele catifelată și netedă oferă un contrast profund cu prospețimea notelor de vârf, încorporând saffiano și piele de căprioară bogată într-un mod nou, aspru. 

Calvin Klein Defy apa de toaleta este un contrast indraznet de prospetime revigoranta si lemn puternic: o apa de toaleta pentru barbatii care depasesc limitele in timp ce isi exploreaza adevarurile autentice si contrastele din interior. 

CALVIN KLEIN DEFY

CALVIN KLEIN EVERYONE

GUCCI FLORA GORGEOUS JASMINE

CK Everyone apa de toaleta este un parfum citrat, green, cu note de portocala zemoasa si accentuat cu un acord de ceai albastru si o baza vibranta de lemn de cedru pentru un parfum unisex.

Everyone apa de parfum este o combinatie perfecta de prospetime stralucitoare si caldura senzuala care se reunesc pentru o explozie de energie optimista.

GUCCI FLORA GORGEOUS JASMINE

CALVIN KLEIN MY EUPHORIA

GUCCI FLORA GORGEOUS JASMINE

My Euphoria, o apă de parfum florala multifațetata de chihlimbar captează esența bucuriei și a euforiei si aprinde simțurile cu o aroma irezistibila. Senzațiile se intensifică. Emoțiile zboară. Tentațiile se desfășoară. Fiecare expresie a euforiei este la fel de unică și personală ca și individul.