50 PUNCTE

CAŞTIGI PE LOC 50 DE PUNCTE

Marionnaud Paris iţi oferă cel mai atragator beneficiu: imediat cum te inregistrezi în Programul de Fidelitate primești din partea noastră 50 de puncte. Este cadoul nostru de bun venit!

inregistreaza-te acum
make-up

ACUMULEZI CAND CUMPERI

CUMPERI ȘI CAȘTIGI MAI MULT

La fiecare cumpărătură pe care o faci la noi, prezintă cardul şi vei câstiga puncte. Odată ce ai strâns 100 de puncte primeşti un cec în valoare de 25 de lei pe care poti să-l foloseşti la o achizitie ulterioară. Ai la dispozitie 6 luni ca să iţi reînoiesti trusa de înfrumuseţare.
Bineînteles că vei acumula puncte şi atunci când cumperi online! Doar să ai grijă să nu uiţi să-ţi înregistrezi cardul.

descopera mai mult
Girl with credit card

CADOU DE ZIUA TA

Pentru ca este o zi deosebită vrem să te răsfătăm. Iti oferim cadou 20% reducere dar si pentru orice cumparatură facută in reţeaua Marionnaud Paris (online sau în magazinele noastre) de ziua de naştere, cu o zi înainte sau cu o zi după ziua de naştere, ţi se vor dubla punctele.
Bineînteles că vei acumula puncte şi atunci când cumperi online! Doar să ai grijă să nu uiţi să-ţi înregistrezi cardul.

inregistreaza-te acum
Girl heart

INREGISTREAZA-TE ACUM!

Cu Cardul de Fidelitate vei avea acces la promoţii şi oferte exclusive. Fii la curent cu ofertele noastre (pe email, SMS sau direct in casuta postala)! Cine ştie când vine o invitaţie la o mare lansare a unei case de parfumuri sau la vreo sesiune de machiaj gratuită?

inregistreaza-te acum
Make-up artist

ORIUNDE, ORICAND IN MAGAZINE SI ONLINE

Vrem ca tu să te simţi bine oriunde ai fi. Aşa că, în orice magazin Marionnaud Paris ai face cumpărături (fie că vorbim de Paris, de Viena sau Roma) vei acumula puncte şi vei putea folosi cecurile de fidelitate.
Mai multe detalii regăsești în regulamentul Programului de Fidelitate.

Citeste Regulamentul
Blogger

USOR

Poti oricand sa dezactivezi Cardul de Fidelitate sau sa iesi din baza noastra de clienti prin stergerea datelor personale. Trebuie doar sa ne trimiti o notificare scrisa la sediul nostru sau pe email la fidelitate@marionnaud.ro si noi vom face modificarile in maxim 15 zile.

Contact