Informatii produs

Păr vopsit sensibilizat sau deteriorat.Formula hidratantă de corectare a culorii, neutralizează nuanțele de roșu nedorite pentru o culoare mai rece și un păr moale și mătăsos. Utilizați o dată pe săptămână sau mai puțin, în funcție de nevoile dvs. Purtați manuși.

Mod de utilizare: Aplicați pe părul șamponat și uscat cu prosopul. Masați pe lungimi și vârfuri. Se lasă să acționeze maximum 5 minute în funcție de nivelul de neutralizare dorit. Clătiți bine. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență

INGREDIENTE

AQUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, AMODIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, HC BLUE NO. 2, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, BENZOIC ACID, TRIDECETH-6, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE, HC BLUE NO. 15, LINALOOL, LIMONENE, SODIUM HYALURONATE, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, TARTARIC ACID, LACTIC ACID, FUMARIC ACID Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.