INSPIRAȚIE ÎN MATERIE DE CADOURI PENTRU FIECARE MAMĂ

Mamele sunt fabuloase, motiv pentru care, de Ziua Mamei, merită să fie sărbătorite pentru tot ceea ce fac! Găsește un mod unic de a spune „mulțumesc, mamă!”, cu idei de cadouri pentru Ziua Mamei de la Marionnaud.

ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS

ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS

TOT NU AI IDEE CE AI PUTEA CUMPĂRA?

Folosește Instrumentul nostru de selectare a cadourilor și descoperă cadoul perfect pentru mama ta.

SERVICII

Ai nevoie de mai mult ajutor pentru a alege un cadou de Ziua Mamei? Suntem încântați să îți oferim asistență de specialitate, la care poți avea acces de pe canapeaua de acasă, grație serviciilor noastre online.

Sărbătorește Ziua Mamei anul acesta

În 2021, transformă Ziua Mamei într-un eveniment pe care mama sau o altă doamnă specială din viața ta nu îl va uita niciodată, cu un cadou de lux de la Marionnaud.

Indiferent dacă vrei să îi spui „te iubesc, mamă!” sau „îți mulțumesc pentru tot ce faci!”, avem tot ce ți-ai putea dori în materie de cadouri. Dacă ai nevoie de idei de cadouri pentru Ziua Mamei, te afli în locul potrivit! Pe pagina dedicată Zilei Mamei, am inclus categorii ca parfumuri, produse de îngrijire a pielii, machiaj, dar și seturi-cadou. Așadar, dacă ai o idee aproximativă despre ce vrei să îi cumperi mamei tale, poți merge exact în locul potrivit pentru a răsfoi colecțiile noastre.

Parfumul este cadoul perfect de Ziua Mamei și avem o selecție fantastică pentru tine, astfel încât să găsești un nou parfum care să o reprezinte pe cea mai importantă doamnă din viața ta. Este mama ta mai degrabă pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii? În acest caz, anul acesta de Ziua Mamei, răsfață-i tenul cu produse de îngrijire de calitate superioară, de la creme hidratante și seruri la măști și uleiuri faciale. Ai o mamă sofisticată, care arată fabulos în orice situație? Reînnoiește-i trusa de machiaj cu cele mai noi farduri de pleoape, rujuri și multe alte produse din categoria noastră de machiaj, astfel încât să poată crea lookuri unice. La fel ca ea!

Echipa Marionnaud vrea să te ajute să găsești cadoul perfect pentru mama ta, așadar, dacă nu știi sigur ce să cumperi, ce ar fi să alegi un set-cadou? Opțiunile clasice de cadouri îi oferă mamei tale o selecție de produse cosmetice pe care să le testeze și ai de unde alege la Marionnaud. Prin urmare, suntem siguri că vei găsi un produs care o va face să zâmbească!

Dacă tot nu ai idee ce cadouri să cumperi de Ziua Mamei, suntem aici pentru a te ajuta! Poți testa Instrumentul nostru online de selectare a cadourilor, care te va ajuta să restrângi opțiunile, sau poți încerca serviciile noastre online, pentru ajutor și asistență interactive!