background image
Serviciu de localizare magazin
Sempasi Virgo Pro Dispozitiv facial inteligent pentru zona fetei 8 in 1 77160 77160 Sempasi Virgo Pro – Gym for skin

Dispozitiv facial inteligent de îngrijire personală pentru zona feței 8 în 1 (lifting facial, anti-aging, anti rid, masaj facial, stimulare circulație, eliminare toxine, aspect de pori diminuați, programe rece & cald)

Virgo Pro are un design modern și înglobează o tehnologie de ultimă generație, este un dispozitiv ușor de controlat, conceput pentru a-ți aduce relaxarea oriunde te-ai afla.

Virgo Pro se utilizează întotdeauna cu o cremă sau un ser ajutând la absorbția în profunzime a substanțelor nutritive pielii. Poate fi utilizat doar pe tenul curat, cu creme sau seruri hidratante și bogate în nutrienți necesari pielii (Q10, colagen, acid hialuronic etc.) sau se poate utiliza peste o masca tip șervețel, astfel putând obține rezultatele maxime.

Virgo Pro este waterproof având indicele IP66, adică poate fi clătit și șters cu o cârpă moale imediat după utilizare. Nu este recomandat a fi lăsat mai mult de 10 secunde sub apă!

Datorită design-ului, dispozitivul se mulează perfect pe față și oferă efect de lifting, reducând ridurile. Prin forma ergonomică, detensionează mușchii faciali. Vibrația cu frecvență înaltă ajută eficient la absorbția serului sau a fiolelor de îngrijire a tenului. Favorizează circulația sângelui, reduce iritațiile tenului sensibil, elimină toxinele, aduce la suprafață impuritățile de la nivelul pielii, îmbunătățind aspectul fizic. Redă fermitatea și netezește pielea, oferind luminozitate tenului.

Temperatura de aproximativ 40°C, ce se atinge pe 2 din cele 3 laturi, îmbunătățește circulația sângelui și conferă un ten luminos și hidratat. Dispozitivul nu depășește pragul de aproximativ 40°C (temperatura optimă pentru toate tipurile de ten) în primul rând pentru a proteja pielea, deoarece o temperatura ridicată accelerează îmbătrânirea prematura a pielii și în al doilea rând pentru a proteja și durata de viață a acumulatorului intern.

Efectele se văd încă de la prima utilizare, iar rezultatele diminuării ridurilor mai profunde se vor putea observa după aproximativ 3-4 săptămâni de utilizare zilnică.

Dispozitivul se încarcă wireless, fiind poziționat în baza de încărcare conectată prin cablul USB la o sursa de energie electrică (priză, laptop etc.). Virgo Pro este compact, ușor de transportat și este gândit pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul înconjurător.

Mod de utilizare:

1. Virgo Pro se utilizează pe tenul curățat în prealabil;

2. Aplicați crema sau serul pe față;

3. Porniți aparatul prin apăsarea butonului ON/OFF timp de 3 secunde;

4. Selectați programul dorit: rece (lumina LED albastră) sau cald (lumină LED roșie) prin apăsarea scurtă pe butonul de pornit/oprit;

5. Atingeți tenul cu părțile laterale (doar cu partea metalică) pentru a începe rutina de îngrijire și pentru a relaxa mușchii;

6. Masați tenul din interior spre exterior, dinspre bărbie înspre frunte;

7. Dispozitivul se folosește pe fiecare zonă a feței în parte, astfel că după fiecare 60 de secunde, veți auzi un semnal sonor scurt pentru a schimba zona de aplicare;

8. Fiecare program durează 2 minute, după care dispozitivul se oprește automat.

Beneficii:

Rutină personalizată de îngrijire a tenului pe baza celor 2 programe predefinite

Funcția de masaj cald accelerează pătrunderea nutrienților în piele, menținând elasticitatea tenului

Încetinește îmbătrânirea și oferă efect de lifting datorită vibrațiilor puternice

Facilitează drenajul limfatic

Reduce ridurile fine și lasă tenul suplu și strălucitor

Masajul facial cu vibrații relaxează și revigorează mușchii fetei

Reduce iritațiile tenului sensibil datorită programului de crioterapie

Prin terapia cu ioni aduce la suprafață impuritățile de la nivelul pielii și elimină toxinele

Îmbunătățește aspectul porilor și al tenului

Reduce ridurile fine din jurul ochilor și redă luminozitatea

Reface conturul facial, eliminând depozitele adipoase

Redă fermitatea și netezește pielea

Stimulează circulația sângelui, favorizând astfel regenerarea celulară

Reduce cearcănele, oferind un aspect odihnit

Reduce bărbia dublă, sculptând prin vibrații și căldură

Design-ul produsului este gândit să se muleze perfect pe forma feței

Caracteristici principale: Waterproof, Senzor de atingere inteligent, Terapie cu ioni, Efect de lifting, Alarmă sonoră.

Programe

Prima treaptă de masaj:

-Culoare LED albastră

-Mod masaj rece

-Frecvența vibrațiilor este normală

-Senzor inteligent

-Ioni +/-

A doua treaptă de masaj

-Culoare LED roșie

-Masaj cu căldură, temperatură aproximativă de 40 grade Celsius pe 2 laturi

-Frecventa vibrațiilor este intensă

-Senzor inteligent

-Ioni +/-

Fiecare program durează 2 minute, după care dispozitivul se oprește automat.

Terapia cu ioni

Terapia cu ioni oferă 2 funcții principale, și anume curățarea în profunzime și îmbunătățirea absorbției nutrienților în piele.

Terapia cu ioni pozitivi

O parte din impurități pătrund adânc în cortexul pielii și este foarte greu să scapi de ele cu produsele obișnuite de curățare. Impuritățile din piele sunt încărcate negativ electrostatic.

Cu programele Virgo Pro se generează ioni pozitivi puternici, care atrag impuritățile din piele. Astfel se înmoaie structurile din jurul lor prin exercitarea unei presiuni electrostatice. Murdăria este apoi extrasă din straturile inferioare ale pielii și iese la suprafață unde poate fi îndepărtată cu ușurință cu un gel de curățare.

Terapia cu ioni negativi

Cu această terapie se generează o cantitate mare de ioni negativi care se leagă cu ionii pozitivi din celulele pielii. Acest lucru permite nutrienților din produsele de îngrijire să ajungă în straturile mai adânci ale pielii.

Cu nutrienții pătrunși adânc în piele, straturile superioare sunt hrănite direct.

Ionii negativi sunt benefici pentru corpul uman în patru moduri majore:

•Întărirea funcțiilor nervilor autonomi;

•Consolidarea producției de colagen;

•Îmbunătățirea permeabilității membranelor plasmatice prototip ale celulei;

•Consolidarea sistemului imunitar al organismului.

Încărcare

Încărcarea dispozitivului se face wireless, în baza de încărcare conectată prin cablul USB la o sursă de energie electrică.

Încărcarea de la stadiul de baterie descărcată la stadiul de încărcare completă, necesită aproximativ 4 ore.

Lumina roșie se aprinde intermitent când bateria este scăzută.

Lumina albastră se aprinde intermitent în timpul încărcării.

Lumina albastră rămâne aprinsă când bateria este complet încărcată.

Dispozitivul se va opri automat dacă nu este utilizat pentru o perioadă mai mare de 2 minute (dacă nu va fi efectuată nicio operațiune timp de 2 minute, acesta va rămâne în modul standby).

Nu utilizați dispozitivul când este la încărcat!

Timpul recomandat de folosire este de 2-10 minute per ședință, iar dispozitivul poate fi utilizat de până la 2 ori pe zi, dimineața și seara. Fiecare program durează 2 minute, după care dispozitivul se oprește automat, dar pot fi alese până la 5 programe per ședință de tratament.

Mod de curățare

1. Apăsați lung butonul ON/OFF timp de 3 secunde, pentru a opri dispozitivul.

2. Curățați produsul cu cârpa moale din cutie după fiecare utilizare, nu utilizați detergenți. Dispozitivul poate fi clătit și sub apă, dar nu mai mult de 10 secunde.

3. Așezați produsul într-un loc uscat și aerisit.

Observații

Virgo Pro este un dispozitiv inteligent, vibrează doar atunci când intră în contact cu tenul și atingeți în același timp senzorul inteligent (părțile metalice).

Dispozitivul pornit pe modul cald se va încălzi treptat după primele 30-60 de secunde de la contactul continuu al dispozitivului cu tenul.

Programul de masaj cu funcția de căldură face ca Virgo Pro să atingă temperatura de 40 grade Celsius. Dispozitivul se încălzește pe părțile laterale. Această temperatură este apropiată de cea a corpului uman, fiind optimă pentru tratament, dar în funcție de tipul de ten aceasta se poate simți diferit, mai puternic sau mai slab, de la o persoană la alta în funcție de sensibilitatea pielii. După aplicarea serului sau cremei de masaj pe ten, aparatul va ajusta automat temperatura la una confortabilă.

Dacă dispozitivul nu este folosit se va închide automat după 2 minute, din motive de siguranță și pentru protejarea mediului.

Produsul poate fi utilizat și pe alte părți ale corpului, cum ar fi: gât, ceafă, mâini, brațe, talie, șolduri, coapse și gambe etc.

Încetați utilizarea aparatului dacă simțiți disconfort, iritație sau dureri.

Aparatul este ușor rezistent la apă; vă rugăm să evitați contactul cu apa mai mult de 10 secunde.

Depozitați produsul într-un loc uscat și aerisit, pentru a evita expunerea directă la soare și asigurați-vă că nu există substanțe chimice corozive.

Materialul pentru curățarea dispozitivului poate fi din fleece de înaltă calitate sau din bumbac.

Notă privind întreținerea: Vă rugăm să utilizați produsele pentru îngrijire ale tenului în cantitate moderată, deoarece acestea se pot infiltra în acest dispozitiv și l-ar putea deteriora. După utilizare este recomandat să curățați acest dispozitiv cu o cârpă curată.

După o perioadă de timp îndelungată, produsul are nevoie de 15 minute de reactivare, pentru a ajunge la funcționarea optimă.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Garanție 12 luni. Transport gratuit in toată România.

În caz de retur va trebui să suportați costul transportului TUR-RETUR.

Atenție! Aceste produse sunt pentru uz personal. Din motive de igienă personală aceste produse nu pot fi returnate o dată ce au fost desigilate.

Sempasi /medias/zoom-front-77160-380x380?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8Mjc3NjJ8aW1hZ2UvanBlZ3xhR1U1TDJnMk15ODVNekl3TnpVMU5EazBPVFF5TDNwdmIyMHRabkp2Ym5RdE56Y3hOakJmTXpnd2VETTRNQXxiYTZkMTcxYjJlOTgwYzAzNGM3MDJiZTAzZTViOTkxZjA4NzNiMDZlZmE3NGEzYTNlYzU3ZmMxNmExOGU2YTUz 1256.0 RON Marionnaud https://schema.org/LimitedAvailability
BestSeller
Sempasi - Dispozitiv facial inteligent pentru zona fetei 8 in 1
Vizualizare detalii Număr articol  Scrieți o recenzie
BestSeller

Sempasi - Dispozitiv facial inteligent pentru zona fetei 8 in 1

Vizualizare detalii Număr articol  Scrieți o recenzie

Incl. TVA, excl. costuri de transport

Multumim. Veti primi un mail in momentul in care produsul dorit de dvs a revent in stoc.
Adăugați în coș Nu mai este în stoc

Detalii de produs

Sfaturi de frumusete

Informatii produs

Sempasi Virgo Pro – Gym for skin

Dispozitiv facial inteligent de îngrijire personală pentru zona feței 8 în 1 (lifting facial, anti-aging, anti rid, masaj facial, stimulare circulație, eliminare toxine, aspect de pori diminuați, programe rece & cald)

Virgo Pro are un design modern și înglobează o tehnologie de ultimă generație, este un dispozitiv ușor de controlat, conceput pentru a-ți aduce relaxarea oriunde te-ai afla.

Virgo Pro se utilizează întotdeauna cu o cremă sau un ser ajutând la absorbția în profunzime a substanțelor nutritive pielii. Poate fi utilizat doar pe tenul curat, cu creme sau seruri hidratante și bogate în nutrienți necesari pielii (Q10, colagen, acid hialuronic etc.) sau se poate utiliza peste o masca tip șervețel, astfel putând obține rezultatele maxime.

Virgo Pro este waterproof având indicele IP66, adică poate fi clătit și șters cu o cârpă moale imediat după utilizare. Nu este recomandat a fi lăsat mai mult de 10 secunde sub apă!

Datorită design-ului, dispozitivul se mulează perfect pe față și oferă efect de lifting, reducând ridurile. Prin forma ergonomică, detensionează mușchii faciali. Vibrația cu frecvență înaltă ajută eficient la absorbția serului sau a fiolelor de îngrijire a tenului. Favorizează circulația sângelui, reduce iritațiile tenului sensibil, elimină toxinele, aduce la suprafață impuritățile de la nivelul pielii, îmbunătățind aspectul fizic. Redă fermitatea și netezește pielea, oferind luminozitate tenului.

Temperatura de aproximativ 40°C, ce se atinge pe 2 din cele 3 laturi, îmbunătățește circulația sângelui și conferă un ten luminos și hidratat. Dispozitivul nu depășește pragul de aproximativ 40°C (temperatura optimă pentru toate tipurile de ten) în primul rând pentru a proteja pielea, deoarece o temperatura ridicată accelerează îmbătrânirea prematura a pielii și în al doilea rând pentru a proteja și durata de viață a acumulatorului intern.

Efectele se văd încă de la prima utilizare, iar rezultatele diminuării ridurilor mai profunde se vor putea observa după aproximativ 3-4 săptămâni de utilizare zilnică.

Dispozitivul se încarcă wireless, fiind poziționat în baza de încărcare conectată prin cablul USB la o sursa de energie electrică (priză, laptop etc.). Virgo Pro este compact, ușor de transportat și este gândit pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul înconjurător.

Mod de utilizare:

1. Virgo Pro se utilizează pe tenul curățat în prealabil;

2. Aplicați crema sau serul pe față;

3. Porniți aparatul prin apăsarea butonului ON/OFF timp de 3 secunde;

4. Selectați programul dorit: rece (lumina LED albastră) sau cald (lumină LED roșie) prin apăsarea scurtă pe butonul de pornit/oprit;

5. Atingeți tenul cu părțile laterale (doar cu partea metalică) pentru a începe rutina de îngrijire și pentru a relaxa mușchii;

6. Masați tenul din interior spre exterior, dinspre bărbie înspre frunte;

7. Dispozitivul se folosește pe fiecare zonă a feței în parte, astfel că după fiecare 60 de secunde, veți auzi un semnal sonor scurt pentru a schimba zona de aplicare;

8. Fiecare program durează 2 minute, după care dispozitivul se oprește automat.

Beneficii:

Rutină personalizată de îngrijire a tenului pe baza celor 2 programe predefinite

Funcția de masaj cald accelerează pătrunderea nutrienților în piele, menținând elasticitatea tenului

Încetinește îmbătrânirea și oferă efect de lifting datorită vibrațiilor puternice

Facilitează drenajul limfatic

Reduce ridurile fine și lasă tenul suplu și strălucitor

Masajul facial cu vibrații relaxează și revigorează mușchii fetei

Reduce iritațiile tenului sensibil datorită programului de crioterapie

Prin terapia cu ioni aduce la suprafață impuritățile de la nivelul pielii și elimină toxinele

Îmbunătățește aspectul porilor și al tenului

Reduce ridurile fine din jurul ochilor și redă luminozitatea

Reface conturul facial, eliminând depozitele adipoase

Redă fermitatea și netezește pielea

Stimulează circulația sângelui, favorizând astfel regenerarea celulară

Reduce cearcănele, oferind un aspect odihnit

Reduce bărbia dublă, sculptând prin vibrații și căldură

Design-ul produsului este gândit să se muleze perfect pe forma feței

Caracteristici principale: Waterproof, Senzor de atingere inteligent, Terapie cu ioni, Efect de lifting, Alarmă sonoră.

Programe

Prima treaptă de masaj:

-Culoare LED albastră

-Mod masaj rece

-Frecvența vibrațiilor este normală

-Senzor inteligent

-Ioni +/-

A doua treaptă de masaj

-Culoare LED roșie

-Masaj cu căldură, temperatură aproximativă de 40 grade Celsius pe 2 laturi

-Frecventa vibrațiilor este intensă

-Senzor inteligent

-Ioni +/-

Fiecare program durează 2 minute, după care dispozitivul se oprește automat.

Terapia cu ioni

Terapia cu ioni oferă 2 funcții principale, și anume curățarea în profunzime și îmbunătățirea absorbției nutrienților în piele.

Terapia cu ioni pozitivi

O parte din impurități pătrund adânc în cortexul pielii și este foarte greu să scapi de ele cu produsele obișnuite de curățare. Impuritățile din piele sunt încărcate negativ electrostatic.

Cu programele Virgo Pro se generează ioni pozitivi puternici, care atrag impuritățile din piele. Astfel se înmoaie structurile din jurul lor prin exercitarea unei presiuni electrostatice. Murdăria este apoi extrasă din straturile inferioare ale pielii și iese la suprafață unde poate fi îndepărtată cu ușurință cu un gel de curățare.

Terapia cu ioni negativi

Cu această terapie se generează o cantitate mare de ioni negativi care se leagă cu ionii pozitivi din celulele pielii. Acest lucru permite nutrienților din produsele de îngrijire să ajungă în straturile mai adânci ale pielii.

Cu nutrienții pătrunși adânc în piele, straturile superioare sunt hrănite direct.

Ionii negativi sunt benefici pentru corpul uman în patru moduri majore:

•Întărirea funcțiilor nervilor autonomi;

•Consolidarea producției de colagen;

•Îmbunătățirea permeabilității membranelor plasmatice prototip ale celulei;

•Consolidarea sistemului imunitar al organismului.

Încărcare

Încărcarea dispozitivului se face wireless, în baza de încărcare conectată prin cablul USB la o sursă de energie electrică.

Încărcarea de la stadiul de baterie descărcată la stadiul de încărcare completă, necesită aproximativ 4 ore.

Lumina roșie se aprinde intermitent când bateria este scăzută.

Lumina albastră se aprinde intermitent în timpul încărcării.

Lumina albastră rămâne aprinsă când bateria este complet încărcată.

Dispozitivul se va opri automat dacă nu este utilizat pentru o perioadă mai mare de 2 minute (dacă nu va fi efectuată nicio operațiune timp de 2 minute, acesta va rămâne în modul standby).

Nu utilizați dispozitivul când este la încărcat!

Timpul recomandat de folosire este de 2-10 minute per ședință, iar dispozitivul poate fi utilizat de până la 2 ori pe zi, dimineața și seara. Fiecare program durează 2 minute, după care dispozitivul se oprește automat, dar pot fi alese până la 5 programe per ședință de tratament.

Mod de curățare

1. Apăsați lung butonul ON/OFF timp de 3 secunde, pentru a opri dispozitivul.

2. Curățați produsul cu cârpa moale din cutie după fiecare utilizare, nu utilizați detergenți. Dispozitivul poate fi clătit și sub apă, dar nu mai mult de 10 secunde.

3. Așezați produsul într-un loc uscat și aerisit.

Observații

Virgo Pro este un dispozitiv inteligent, vibrează doar atunci când intră în contact cu tenul și atingeți în același timp senzorul inteligent (părțile metalice).

Dispozitivul pornit pe modul cald se va încălzi treptat după primele 30-60 de secunde de la contactul continuu al dispozitivului cu tenul.

Programul de masaj cu funcția de căldură face ca Virgo Pro să atingă temperatura de 40 grade Celsius. Dispozitivul se încălzește pe părțile laterale. Această temperatură este apropiată de cea a corpului uman, fiind optimă pentru tratament, dar în funcție de tipul de ten aceasta se poate simți diferit, mai puternic sau mai slab, de la o persoană la alta în funcție de sensibilitatea pielii. După aplicarea serului sau cremei de masaj pe ten, aparatul va ajusta automat temperatura la una confortabilă.

Dacă dispozitivul nu este folosit se va închide automat după 2 minute, din motive de siguranță și pentru protejarea mediului.

Produsul poate fi utilizat și pe alte părți ale corpului, cum ar fi: gât, ceafă, mâini, brațe, talie, șolduri, coapse și gambe etc.

Încetați utilizarea aparatului dacă simțiți disconfort, iritație sau dureri.

Aparatul este ușor rezistent la apă; vă rugăm să evitați contactul cu apa mai mult de 10 secunde.

Depozitați produsul într-un loc uscat și aerisit, pentru a evita expunerea directă la soare și asigurați-vă că nu există substanțe chimice corozive.

Materialul pentru curățarea dispozitivului poate fi din fleece de înaltă calitate sau din bumbac.

Notă privind întreținerea: Vă rugăm să utilizați produsele pentru îngrijire ale tenului în cantitate moderată, deoarece acestea se pot infiltra în acest dispozitiv și l-ar putea deteriora. După utilizare este recomandat să curățați acest dispozitiv cu o cârpă curată.

După o perioadă de timp îndelungată, produsul are nevoie de 15 minute de reactivare, pentru a ajunge la funcționarea optimă.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Garanție 12 luni. Transport gratuit in toată România.

În caz de retur va trebui să suportați costul transportului TUR-RETUR.

Atenție! Aceste produse sunt pentru uz personal. Din motive de igienă personală aceste produse nu pot fi returnate o dată ce au fost desigilate.

Ingrediente

Note