background image
Serviciu de localizare magazin

MICHAEL EDWARDS

Michael Edwards este expert internațional și ambasador al clasificării parfumurilor și un adevărat izvor al tuturor cunoștințelor legate de parfumuri.

Michael Edwards În 1984 a dezvoltat „biblia” parfumului, Fragrances of the World, o bază de date frumos ilustrată a parfumurilor. Transformă găsirea unui nou parfum într-o călătorie inițiatică captivantă , explicând relația dintre 14 familii diferite de parfumuri. Munca sa a devenit cea mai de încredere referință pentru clasificare din industrie - recunoscută de două ori prin prestigiosul premiu Fifi pentru Inovație tehnologică.

Edwards este, de asemenea, autorul uneia dintre cele mai semnificative cărți scrise despre parfumeria modernă. Perfume Legends: French Feminine Fragrances (Legendele Parfumurilor: Parfumuri Feminine Franceze.

Vă rugăm să consultați mai jos familiile de parfumuri menționate în cărțile sale și în baza de date online.


Citrus

Citric

Notele curate și răcoritoare de bergamotă și lămâie, mandarină și lămâie verde, portocale și grapefruit conferă acestor parfumuri aroma lor distinctivă și acidulată. Notele florale, condimentate și lemnoase transformă apele de colonie ușoare și răcoritoare în adevărate parfumuri. Accentele moderne de mosc și ceai adaugă dimensiuni interesante celei mai vechi familii de parfumuri.

Floral

Floral

De la concerte cu o singură floare la simfonii de buchete complexe, tehnologia de astăzi le permite parfumerilor să cloneze parfumul florilor din care nu poate fi extras ulei prin metode tradiționale.

Fruity

Fructat

Fructele din livadă, fructele de pădure de toate nuanțele și un strop de flori creează cocktailuri florale fructate delicioase, care miros delicios.

Amber

Oriental

Amestecurile senzuale de rășini aurii, flori opulente, vanilie dulce și mosc sunt introduse de note de vârf răcoritoare de citrice, verzi sau fructate. Noile parfumuri de chihlimbar „pure” au câștigat teren la sfârșitul anilor 1990, dar atractia parfumurilor de chihlimbar puternice, care nu iau prizonieri, persistă.

Woody

Lemnos

Notele lemnoase pure reînnoiesc armoniile de cedru, patchouli, pin, lemn de santal și vetiver.

Aromatic

Aromatic

Levănțica și geraniumul se amestecă cu citrice, ierburi și lemn pentru a crea un parfum pe care bărbații îl găsesc confortabil, iar femeile atrăgătoare.

Inapoi