Informatii produs#

 

PARFUMUL

The One for Men: Carismă și sofisticare Cu totul modern și deopotrivă un clasic autentic, The One for Men reflectă farmecul ludic, încrederea în sine și atractivitatea înnăscută a bărbatului Dolce&Gabbana. Conceput la fel de precis ca un costum, The One for Men este prezentat într-un flacon elegant de sticlă groasă cu linii geometrice, încoronat de un capac brun șlefuit, realizat din metal, reprezentând o declarație de design autentică și încrezătoare. 

INGREDIENTELE

Lansat în 2008 și creat de Olivier Polge, The One for Men Eau de Toilette emană un acord rafinat de note de lemn oriental și tutun, cu un amestec electrizant de condimente și plante aromatice: coriandru, busuioc, cardamom și ghimbir – un concentrat de eleganță masculină și de sofisticare.

#
# 

GAMA

Descoperiți noutatea The One For Men Gold, bazat pe moștenirea gamei The One For Men, un nou parfum sofisticat, care întruchipează luminozitatea intensă și farmecul hipnotic.


#
#
#

INGREDIENTE

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, FARNESOL, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 15985 (YELLOW 6), CI 14700 (RED 4), BHT, CI 42090 (BLUE 1)

Produse Similare

  • ADAUGA IN COS
    Best Seller
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS

0 of 8