Informatii produs 

CALVIN KLEIN ETERNITY EAU DE PARFUM

 Pornind de la tradiția senzuală și fără vârstă a lui ETERNITY Calvin Klein, noul ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum este o celebrare a bărbatului modern, masculin și complex.

Un parfum sofisticat reinterpretează aroma originală de ferigă, introducând o nouă notă lemnoasă. O bază puternică și elegantă de velur și vetiver este completată de o inimă de geranium cald și chiparos. Notele de vârf de salvie incitantă și măr conferă prospețime parfumului persistent și convingător.

Parfumul de culoarea smaraldului lichid strălucește din interiorul sticlei emblematice, radiind prospețime și forță. Ușor aspru dar în același timp rafinat, ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum este esența bărbatului de astăzi, încrezător și modern.

 

#ETERNITY
#ETERNITY
#ETERNITY
#ETERNITY


 

NOTELE PARFUMULUI

Senzual. Rafinat. Masculin

 

ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum pentru bărbați este un parfum de ferigă care celebrează bărbatul modern. O notă lemnoasă vine în completarea parfumului original, adăugând o inimă caldă de geranium și chiparos la baza elegantă de vetiver și velur. Notele de vârf răcoroase de salvie incitantă și măr conferă o prospețime captivantă parfumului ușor aspru dar în același timp senzual.


Expertul nostru spune:

Note de vârf:

Note de inimă

Note de bază:Salvie

Chiparos

Velur

INGREDIENTE

Alcohol denat, Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Linalool, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citronellol, Geraniol, Evernia Furfuracea (treemoss) Extract, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Propylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Citral,Hydroxycitronellal, Bht, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Hydrolyzed Jojoba esters, Fd&c Yellow no. 5 (ci 19140), d&c green no. 5 (ci 61570), fd&c yellow no. 6 (ci 15985).

Produse Similare

  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
    Exclusiv
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS

0 of 13