Informatii produs

Fond de ten Phyto-Teint Ultra Eclat

 

Phyto-Teint Ultra Eclat, fond de ten fluid care nu difuzează ulei. Pielea este și mai impecabilă, instantaneu datorită unui efect de estompare îmbunătățit, imperfecțiunile se estompează, textura pielii este estompată, pielea este matifiată și strălucirea ei este dezvăluită. Zi după zi, un complex mineral acționează pentru a îmbunătăți progresiv strălucirea naturală a tenului. O gamă de nuanțe naturale și ultra-luminoase pentru toate tonurile pielii, de la pielea palidă până la pielea închisă.

 

 

Model


Before&After

Results:
Rezultate: Imediat tenul este uniform, luminat și netezit, pielea este perfectă. La suprafață: extractul de semințe de hrișcă păstrează strălucirea tenului acționând ca un scut anti-poluare. În cele din urmă, extractele de flori de nalbă și Gardenia oferă hidratare și confort pentru pielea cu senzație de prospețime. Textura durabilă, ușoară și amestecabilă oferă un finisaj catifelat foarte natural și o acoperire construibilă medie

 


Application tips:

Sfaturi de aplicare: Aplicați fondul de ten cu mișcări ușoare folosind vârful degetelor sau o perie dedicată. Începeți să aplicați din centrul feței, deplasându-vă spre exterior.

 

 

#

Produse Similare

0 of 14