Informatii produs

Un balsam special formulat pentru a netezi și hidrata eficient conturul ochilor și buzele. 

"Balsamul pentru conturul ochilor și buzelor netezește și hidratează pielea din jurul ochilor și buzelor. Formulat cu extracte naturale de plante (apă de vrăjitoare, fitostimuline de roșii și hidrolizate de proteine vegetale) pentru a proteja cele mai delicate, mobile părți ale feței, acest proaspăt transparent gel:

- netezeste si hidrateaza,
- ajută la reducerea umflăturii sub ochi,
- ajută la corectarea ridurilor și a liniilor fine,
- combate uscăciunea pielii,
- oferă moliciune și prospețime.

 

Model


Before&AfterRezultate:

Conturul ochilor și buzele sunt hidratate și netede. Balsamul conturului ochilor și buzelor este, de asemenea, ideal pentru a fi folosit pentru ochii umflati.
Sfaturi de aplicare:

A se utiliza de preferință dimineața pe pielea perfect curată înainte de orice alt produs. Luați o cantitate mică de balsam pentru conturul ochilor și buzelor folosind spatula. Netedă cu vârful degetelor, cu bătăi ușoare în jurul ochilor și buzelor.

A se combina cu:

Eye Contour Mask
Netezire rapidă

 

INGREDIENTE

WATER/EAU (AQUA), HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, GLYCERIN, CARBOMER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT/LEAF/STEM EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID. IL#3A

Seznamy složek obsažené ve složení produktů Sisley a Hair Rituel by Sisley jsou pravidelně aktualizovány. Před použitím produktu si pře�těte seznam složek na obalu.