• Biotherm AQUAPOWER Gel - crema hidratanta Aquapower 72h

50 ML 50 ML
Cod 58963

193,00 lei 193.0 RON

Membrii |


Biotherm Homme creează Aquapower 72 h: primul concentrat glacial de îngrijire care păstrează hidratarea tenului până la 72 ore.

Formula inovatoare previne deshidratarea pielii, păstrând-o hidratată până la 72 ore¹ după aplicare şi o protejează împotriva factorilor externi, precum poluarea, umiditatea sau căldura, care o pot deshidrata.

Formula sa ultra lejeră şi textura apoasă menţin hidratarea continuă a pielii, oferind o senzaţie de prospeţime intensă.
¹ Test instrumental, 26 respondenţi.SCUFUNDA-TE INTR-UN NOU UNIVERS AL APEI!

Biotherm este pionier in biologia ingrijirii pielii de peste 60 de ani. Produsele cosmetice avansate de la Biotherm actioneaza in profunzime fiind tolerate excelent de piele deoarece isi extrag eficienta din bogatia apelor. Aceste ape sunt vii, pline de microorganisme, plancton si alge cu proprietati unice exceptionale ce pot oferi noi solutii stiintifice in domeniul sanatatii si frumusetii. Expert in biotehnologie, Biotherm combina aceste ingrediente extrem de eficiente din apa pentru o piele vizibil intinerita, mai rezistenta si mai frumoasa pe zi ce trece.