A sosit din nou acea perioadă a anului în care începem să ne gândim la ghirlande, luminițe și cadouri de Crăciun!
   Sezonul sărbătorilor va bate în curând la ușă, așadar, de ce să nu faceți primul pas în materie de cadouri pentru prieteni și familie? Dacă nu prea aveți idee ce să oferiți de Crăciun, vă aflați în locul potrivit!

Experții noștri de la Marionnaud vă stau la dispoziție pentru ca anul acesta să vă înconjurați cu cadouri de Crăciun originale și pline de semnificație, pe care orice iubitor de frumusețe ar fi încântat să le găsească sub brad în dimineața de Crăciun.

Indiferent dacă aveți nevoie de idei de cadouri de Crăciun pentru prieteni, familie sau colegi (pentru el sau pentru ea), Marionnaud este magazinul din care puteți cumpăra orice articole de frumusețe.

Categoria noastră de produse de machiaj vă oferă o multitudine de idei potrivite pentru fiecare. Aici veți găsi articolele de care aveți nevoie pentru a crea o bază de machiaj impecabilă, cele mai noi palete de farduri de pleoape, rujuri mate, lichide și luciuri de buze, dar și oje în tendințe, plus orice alte produse de machiaj incluse într-o gamă vastă de mărci exclusive și de lux.

De ce să nu le faceți persoanelor din viața dumneavoastră care își doresc cu orice preț un ten sănătos și fericit o surpriză din categoria produselor pentru îngrijirea pielii? Descoperiți creme hidratante, geluri de curățare, măști faciale, seturi-cadou și multe altele, pentru fiecare tip de ten. Indiferent dacă faceți cumpărături pentru iubitorii frumuseții naturale sau de produse vegane ori pentru cineva cu tenul sensibil, matur sau uscat, gama noastră de mărci și produse vă va transforma cumpărăturile de Crăciun într-o activitate simplă.

Vreți să aveți garanția zâmbetelor în ziua de Crăciun? Un parfum oferit în dar este o idee genială de a transforma acest vis în realitate! Descoperiți colecția noastră de parfumuri și aftershave-uri pentru a găsi noi arome deosebite pentru cei dragi. Între timp, de ce să nu alegeți ceva și pentru dumneavoastră? La urma urmei, și dumneavoastră meritați un răsfăț!

Faceți cumpărături pentru un domn? Îndreptați-vă atenția spre secțiunea noastră special creată pentru bărbați. Veți găsi aici produse de îngrijire pentru bărbați care le vor menține pielea revigorată, iar barba, ordonată și îngrijită. În plus, colecția noastră de aftershave-uri include o opțiune pentru fiecare.

La Marionnaud, aveți întotdeauna de unde alege! Așadar, dacă aveți nevoie de puțin ajutor pentru a găsi cadoul perfect, de ce să nu apelați la instrumentul de selectare a cadourilor, care va face aproape toată treaba în locul dumneavoastră?

  Ați văzut calendarul de Advent? Luați o pauză de la cumpărături și aruncați o privire în spatele ușii fiecărei zile. Vă va aștepta o surpriză, pentru un Crăciun și mai special!

Faceți cumpărături din mers? Descărcați aplicația noastră pentru cumpărături rapide și nu uitați să verificați opțiunile de livrare!

Crăciun fericit din partea echipei Marionnaud!
Citeste mai mult ...

Alegeti metoda de livrare Click & Collect

Go in store: Obtine ajutorul unui Beauty expert direct din magazin

Call & Collect: Suna in magazin, rezerva-ti produsele preferate si ridica-le in doar 2 ore

Whatsapp: Intra in legatura cu consultantii nostrii din magazinul tau preferat prin whatsapp,

Ofera cadou unul din produsele noastre cele mai vandute

ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS

Ofera celor dragi un cadou perfect

ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS