GHIDURI DE CADOURI DUPĂ CATEGORIE

CADOURI ÎNDRĂGITE DE NOI

S-AR PUTEA SĂ VĂ PLACĂ ȘI...

INFORMAȚII
PRIVIND LIVRAREA

În așteptarea Moșului?
Faceți clic pentru mai multe
detalii despre opțiunile noastre de
livrare în perioada Crăciunului.
 


DESCOPERIȚI

Prea multe de făcut,
prea puțin timp? Descărcați
aplicația noastră, pentru
cumpărături din mers..
 

 

CRĂCIUN

Bucurați-vă de un Crăciun de neuitat cu puțin ajutor din partea echipei Marionnaud. Suntem din nou în acea perioadă a anului în care începem să ne gândim la ghirlande, luminițe și cadouri de Crăciun! Sezonul festiv va bate în curând la ușă, așadar, de ce să nu faceți primul pas în materie de cadouri pentru prieteni și familie? Dacă nu prea aveți idee ce să oferiți de Crăciun, vă aflați în locul potrivit!

Experții noștri de la Marionnaud vă stau la dispoziție pentru ca anul acesta să vă înconjurați cu cadouri de Crăciun originale și pline de semnificație, pe care orice iubitor de frumusețe ar fi încântat să le găsească sub brad în dimineața de Crăciun. Indiferent dacă aveți nevoie de idei de cadouri de Crăciun pentru prieteni, familie sau colegi, Marionnaud este magazinul din care puteți cumpăra orice articole de frumusețe.

Categoria noastră de produse de machiaj vă oferă o multitudine de idei de cadouri potrivite pentru fiecare. Aici veți găsi articolele de care aveți nevoie pentru a crea o bază de machiaj impecabilă, cele mai noi palete de farduri de pleoape, rujuri mate, lichide și luciuri de buze, dar și oje în tendințe, plus orice alte produse de machiaj, incluse într-o gamă vastă de mărci exclusive și de lux.

De ce să nu le faceți persoanelor din viața dumneavoastră care își doresc cu orice preț un ten sănătos și fericit o surpriză din categoria de produse pentru îngrijirea pielii? Descoperiți creme hidratante, geluri de curățare, măști faciale, seturi-cadou și multe altele, pentru fiecare tip de ten. Indiferent dacă faceți cumpărături pentru iubitorii frumuseții naturale sau de produse vegane ori pentru cineva cu tenul sensibil, matur sau uscat, gama noastră de mărci și produse vă va transforma cumpărăturile de Crăciun într-o activitate simplă.

Vreți să aveți garanția zâmbetelor în ziua de Crăciun? Un parfum oferit în dar este o idee genială de a transforma acest vis în realitate! Consultați colecția noastră de parfumuri și aftershave-uri pentru a găsi noi arome deosebite pentru cei dragi. Între timp, de ce să nu alegeți ceva și pentru dumneavoastră? La urma urmei, și dumneavoastră meritați un răsfăț! Faceți cumpărături pentru un domn? Îndreptați-vă atenția spre secțiunea noastră special creată pentru bărbați. Veți găsi aici produse de îngrijire pentru bărbați care le vor menține pielea revigorată, iar barba, ordonată și îngrijită. În plus, colecția noastră de aftershave-uri include o opțiune pentru fiecare.

Crăciun fericit din partea echipei Marionnaud!