background image
Serviciu de localizare magazin

Articolele must-have de Ziua Mamei

Răsfățați-vă mama cu o selecție de parfumuri emblematice adorate pentru a-i spune „Te iubesc, mamă”.

Square

Burberry Goddess Apă de parfum

Apa de parfum Burberry Goddess este o poveste despre descoperirea de sine, încredere, putere și bunătate. Primul parfum reîncărcabil de la Burberry, acest parfum unic, aromat și gurmand este dominat de un trio seducător de vanilie, îmbogățit cu note luminoase de lavandă. Un parfum emblematic elegant și cadoul perfect pentru mama dumneavoastră.

Cumpărați acum
Square

Chloé Signature Apă de parfum

Apa de parfum Chloé, aerată și florală, surprinde individualitatea încrezătoare a femeii Chloé. Un parfum uimitor pentru femei potrivit pentru doamnele cu un simț înnăscut al șicului. Acest parfum feminin emblematic este cadoul perfect pentru a o face pe mama dumneavoastră să se simtă iubită.

Cumpărați acum
Square

Chloé Nomade Nuit d'Egypte Apă de parfum

Apa de parfum Chloé Nomade Nuit d'Egypte este un parfum feminin floral de ambră, evidențiat printr-o notă de top de floare de portocal și o bază reconfortantă de vanilie. Cu fațete care creează dependență, acest parfum Chloé este cadoul ideal pentru mama dumneavoastră.

Cumpărați acum
Square

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Apă de parfum

Apa de parfum pentru femei Gucci Flora Gorgeous Gardenia este un parfum floral vesel. Oferiți darul bucuriei de Ziua Mamei făcându-i cadou un parfum Gucci construit în jurul florii de Gardenia amestecată cu iasomia absolută, un acord vesel de flori de pere și zahărul brun care provoacă dependență.

Cumpărați acum
Square

Gucci Flora Gorgeous Magnolia Apă de parfum

Apa de parfum pentru femei Gucci Flora Gorgeous Magnolia conține un amestec captivant de esență de patchouli, esență de magnolie și note de rouă. Un parfum Gucci care aduce un omagiu feminității unice, constituind cadoul ideal de Ziua Mamei, pentru a o face pe mamadumneavoastră să se simtă specială.

Cumpărați acum
Square