Informatii produs

La Crème 230

 

Crema de îngrijire 230 fără clătire este îmbogățită cu uleiuri de plante prețioase și complexul 230 activat termic.
Repara perfect, hrănește și descurca părul, protejând în același timp fibra de păr care a fost atacată de încălzitoare până la 230 ° C / 450 ° F.
Crema este compusă din Complex 230, care este echipat cu o nouă tehnologie termoactivă, este formată din doi polimeri ionici. Activat de căldură, acest complex puternic formează un micro-gel care repară părul: închide solzii și umple fisuri.
Un alt ingredient cheie este derivatul trestiei de zahăr: îmbracă părul cu o barieră de protecție imperceptibilă și ultra-ușoară. Acționează pentru a limita degradarea keratinei și evaporarea „rezervorului său de hidratare” natural.
În plus, prețioasele uleiuri vegetale de Camellia și Moringa hrănesc și înmoaie părul, în timp ce proteinele din bumbac îi întăresc structura proteică.

 
Model


Before&After

Rezultate:

Părul este reparat și hrănit, disciplinat, vizibil mai puternic, mătăsos și strălucitor de frumusețe.

Rezultatul: uscare perfect definită, îndreptare ușoară și frizz controlat.

 Sfaturi de aplicare:

Ca o cremă de uscare sau îndreptare: pe părul umed sau uscat, aplicați pe lungimi și vârfuri, înainte de a utiliza aparate încălzite.

Ca tratament hrănitor: pe părul uscat, aplicați o cantitate mică pe lungimi și vârfuri."

 

#

INGREDIENTE

AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, C13-15 ALKANE, PARFUM/FRAGRANCE, CAPRYLYL METHICONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PENTYLENE GLYCOL, STEARYL ALCOHOL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, HYDROLYZED COTTONSEED PROTEIN, POLYQUATERNIUM-28, DIMETHICONE, CITRIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM-47, DISODIUM EDTA, CETEARETH-33, PVM/MA COPOLYMER, DIMETHICONOL, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SODIUM HYDROXIDE, SORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, LIMONENE, CITRAL, EUGENOL, LINALOOL. IL#1A

Seznamy složek obsažené ve složení produktů Sisley a Hair Rituel by Sisley jsou pravidelně aktualizovány. Před použitím produktu si pře�těte seznam složek na obalu.