Compania noastra pozitioneaza si a pozitionat intotdeauna relatiile dintre oameni pe primul plan, indiferent daca este vorba de colegi si familiile lor, prieteni sau clienti.

Credem ca este foarte important sa stopam si sa tratam cu responsabilitate subiectul coronavirus (COVID-19) si masurile pe care le vom lua in magazinele noastre fizice, pe online si in depozit. Scopul principal este acela de a asigura sanatatea oamenilor pe care ii iubim.

Monitorizam constant situatia si urmarim recomandarile autoritatilor romane pentru a fi pregatiti sa implementam toate masurile de preventie care se impun. Vom informa prompt toti colegii si clientii cu privire la procedurile de urmat.

Asadar, pentru a asigura limitarea raspandirii virusului, toate magazinele noastre se vor inchide incepand de astazi. In pofida acestui lucru, dorim sa va asiguram ca va stam cu drag la dispozitie pentru orice informatie sau sfat privind produsele de infrumusetare.

Vom fi mereu alaturi de tine.

Frumusetea inseamna sa... iubesti viata. Sa o apreciezi si sa o protejezi!

Poti continua sa iti achizitionezi produsele preferate si sa descoperi trucuri de beauty navigand pe site-ul nostru marionnaud.ro.

Intelegem ca situatia curenta este o prioritate pentru noi, toti. Avand in vedere schimbarile continue, vom fi alaturi de tine cat de mult putem.

Pentru orice intrebare legata de comenzile plasate, contacteaza-ne pe e-mail la comenzi@marionnaud.ro sau la telefon 0733 330 771.

Cu drag,

Echipa Marionnaud

Beauty is Mine