background image
Serviciu de localizare magazin

Gaseste fondul de ten perfect

Luminizotitate, rezistent la transfer, anti-imbatranire, hidratant, anti-poluare

Sisley a incorporat ingrijirea exceptionala a pielii in fiecare dintre fondurile de ten pentru a trata orice problema de frumusete. Drept urmare, atunci când sunt aplicate, aceste formule de înaltă tehnologie oferă o piele frumoasă, imediat și în timp. Descoperă un fond de ten făcut pentru tine.

Anti-imbatranire

Pentru a reduce primele semne de îmbătrânire, Sisley Research a dezvoltat Sisleÿa Le Teint. În această formulă, machiajul și îngrijirea pielii se combină pentru a oferi un fond de ten anti-îmbătrânire excepțional, care lasă tenul neted, strălucitor și vizibil mai tânăr.

CUMPARA ACUM

Cui se adreseaza?

Oricine caută o piele mai fermă, cu beneficiul unui fond de ten anti-îmbătrânire.

Care sunt rezultatele?

Un ten radiant care pare vizibil intinerit. Încorporând ingredientele active celebre din colecțiile Sisleÿa, combină cu succes machiajul de întinerire instantaneu cu beneficii vizibile anti-îmbătrânire și un confort optim care durează toată ziua.

Beneficiu anti-îmbătrânire Finisaj matasos radiant Acoperire ușoară
Descopera toate nuantele

Luminozitate si anti-poluare

Poluarea erodează frumusețea pielii atât la interior, cât și la exterior. Phyto-Teint Ultra Éclat este un fond de ten lichid de lungă durată, îmbogățit cu ingrediente active de îngrijire a pielii pentru a hidrata pielea, a o proteja de poluare și a o lăsa strălucitoare ca niciodată.

CUMPARA ACUM

Cui se adreseaza?

Oricine are pielea lipsita de stralucire care caută un finisaj radiant natural.

Care sunt rezultatele?

Phyto-Teint Ultra Éclat netezește instantaneu pielea datorită unui efect de estompare îmbunătățit, protejând-o în același timp de poluare. Pudrele sale „soft-focus” captează și difuzează lumina în toate direcțiile pentru a ascunde trăsăturile obosite și pentru a garanta un ten luminos care durează până la opt ore.

Strălucire și beneficii anti-poluare Finisaj radiant catifelat Acoperire medie
Descopera toate nuantele

Hidratare

Pentru a produce o strălucire radiantă, sănătoasă, care durează toată ziua, Sisley a dezvoltat Phyto-Hydra Teint, o nouă generație de îngrijire a tenului colorată care hidratează, protejează și îmbunătățește pielea fără a se aglomera.

CUMPARA ACUM

Cui se adreseaza?

Oricine iubește un aspect natural și apreciază o rutină de frumusețe minimalistă.

Care sunt rezultatele?

Într-un singur pas, Phyto-Hydra Teint oferă pielii nu mai puțin de șapte beneficii de machiaj și îngrijire a pielii. Formula sa pură îți uniformizează pielea și o corectează pentru un efect instantaneu de strălucire sănătos. Pielea este hidratată și protejată de razele UV și poluare. Acest produs de perfecționare lasă tenul strălucitor cu o nouă strălucire găsită.

"Beneficiu de hidratare Finisaj natural Acoperire foarte ușoară"
Descopera toate nuantele