background image
Serviciu de localizare magazin
Sempasi Pavo Pro Dispozitiv dedicat zonei gatului si a fetei Pavo Pro 77161 77161 Sempasi PAVO PRO – Rejuvenation therapy

Dispozitiv de întreținere personală dedicat zonei gâtului și a feței (lifting, anti-aging, fotorejuvenare LED).

Pavo Pro are un design modern și înglobează o tehnologie de ultimă generație, este un dispozitiv ușor de controlat, conceput pentru a-ți aduce relaxarea oriunde te-ai afla.

Capul de masaj al dispozitivului Pavo Pro este special conceput pentru zona gâtului și a feței, iar datorită formei ergonomice contribuie la relaxarea mușchilor.

Pavo Pro se utilizează pe pielea curățată în prealabil împreună cu o cremă sau un ser ajutând la absorbția în profunzime a substanțelor nutritive pielii. De asemenea, se poate utiliza peste o mască tip șervețel, astfel puteți obține rezultatele maxime.

Datorită design-ului ergonomic, zona de contact se mulează perfect pe gât și față, detensionând mușchii gâtului și are efecte de lifting, reducând ridurile fine.

Pavo Pro este rezistent la apă având indicele IP66, adică poate fi clătit și șters cu o cârpă moale imediat după utilizare. Nu este recomandat a fi lăsat mai mult de 10 secunde sub apă!

Programul de masaj cu încălzire la 45 °C stimulează circulația la nivelul epidermei. Dotat cu trei programe la viteze mari și programe de masaj cu lumină în 2 culori (albastră și roșie ce stimulează circulația sângelui, relaxarea zonelor tensionate ale gâtului și eliminarea toxinelor acumulate), Pavo Pro oxigenează dermul, încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor pielii, diminuează circumferința gâtului, îl relaxează, drenează sistemul limfatic, eliminând rapid oboseala.

Temperatura de aproximativ 45°C se atinge pe linia concavă superioară și îmbunătățește circulația sângelui și conferă un ten luminos și hidratat.

Prin forma ergonomică, detensionează mușchii gâtului și pe cei din zona cefei. Pavo Pro stimulează circulația sângelui, reduce iritațiile gâtului sensibil, elimină toxinele, aduce la suprafață impuritățile de la nivelul pielii. În timp îmbunătățește aspectul porilor și aspectul fizic general.

Vibrația cu frecvență înaltă ajută eficient la absorbția de două ori mai rapidă a serului sau a fiolelor de îngrijire a tenului când e utilizat pe modul cald. Dispozitivul redă fermitatea și netezește pielea, oferind luminozitate.

Dispozitivul se încarcă atât wireless când e poziționat în suportul care are atașat în prealabil cablul USB și este conectat la o sursa de energie electrică (priza, laptop etc) sau clasic când se conectează un cablu USB în mufa laterală acoperită cu un capac de silicon, este compact și este gândit pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul înconjurător.

Efectele se văd încă de la prima utilizare, rezultatele estompării ridurilor mai profunde se vor putea observa după aproximativ 3-4 săptămâni de utilizare zilnică.

Mod de utilizare:

1. Pavo Pro se utilizează pe tenul curățat în prealabil.

2. Folosiți produsele adecvate pentru îngrijirea tipului dumneavoastră de ten. Aplicați crema sau serul pe gât.

3. Porniți aparatul prin apăsarea butonului ON/OFF timp de 3 secunde.

4. Selectați programul dorit: normal (LED alb), rece (lumina LED albastră) sau cald (lumină LED roșie) prin apăsarea scurtă a butonului de pornit/oprit.

5. Atingeți tenul cu partea metalică concavă pentru a începe rutina de îngrijire și pentru a relaxa mușchii. Dacă doriți să masați zona cefei, folosiți dispozitivul pe punctele de presopunctură prin presare, strângere, masare.

6. Masați tenul din interior spre exterior, dinspre bărbie înspre frunte sau de jos în sus pe zona gâtului pentru a crea efectul de lifting.

7. Dispozitivul se folosește pe fiecare zonă în parte.

8. Fiecare program durează 3 minute, după care dispozitivul trece automat în următorul mod, iar după finalizarea celor 9 minute (în situația în care ați pornit cu modul normal și ați parcurs toate cele 3 moduri) se va închide automat.

9. Dispozitivul se închide automat după ce terminați sesiunea de 3 minute pe modul cald.

10. Curățați dispozitivul și depozitați-l într-un loc uscat și răcoros.

Beneficii:

Rutină personalizată de îngrijire a tenului pe baza celor 3 programe predefinite

Funcția de fotorejuvenare LED ajută la tratarea pielii cu acnee, sensibilitate, roșeață în funcție de programul ales

Stimulează circulația sângelui, favorizând astfel regenerarea celulară

Funcția de masaj cald accelerează pătrunderea nutrienților în piele, menținând elasticitatea tenului

Ajută la prevenirea și diminuarea gușei

Încetinește îmbătrânirea și oferă efect de lifting datorită vibrațiilor puternice

Reduce ridurile fine și lasă tenul suplu și strălucitor

Masajul facial cu vibrații relaxează și revigorează mușchii fetei

Reduce iritațiile tenului sensibil datorită programului de crioterapie

Prin terapia cu ioni aduce la suprafață impuritățile de la nivelul pielii și elimină toxinele

Îmbunătățește aspectul porilor și al tenului

Reduce ridurile fine din jurul ochilor și redă luminozitatea

Redă fermitatea și netezește pielea

Eliberează meridianele energetice

Design-ul produsului este gândit să se muleze perfect pe forma gâtului.

Caracteristici principale:

Waterproof, Senzor de atingere inteligent, Terapie cu ioni, Efect de lifting, Terapie cu lumini, Fotorejuvenare LED

Programe:

Prima treapta de masaj : “ Normal”

-Mod masaj normal, fără variații de temperatură

-Vibrații intense

-Ioni +/-

A doua treapta de masaj:

-Culoare LED albastră

-Masaj revigorant pe mod rece, temperatura este scăzută, cuprinsă între 6-10 grade, sub temperatura ambientală.

-Frecvența vibrațiilor este intensă

-Ioni +/-

A treia treapta de masaj:

-Culoare LED roșie

-Masaj cu căldură, temperatură aproximativă 45 de grade Celsius pe linia superioara a capului de masaj

-Frecvența vibrațiilor este intensă

-Ioni +/-

Lumina albastră este cea mai rece lumină, care stimulează sinteza proteinelor și secreția de colagen, tonifiază pielea și micșorează porii. Este potrivită pentru tenul gras și pielea sensibilă. De asemenea, este foarte bună pentru tratarea acneei, uciderea bacteriilor și îmbunătățirea aspectului pielii sensibile. Pătrunde aproximativ 0,5 mm în stratul pielii și are funcția de a calma erupțiile cutanate. Poate regla secreția de sebum a pielii, și în plus, lumina albastră are funcție astringenta.

Lumina roșie

În îngrijirea pielii, efectul terapeutic-cheie este remarcabil și se numește activitatea biologică a luminii roșii. Aceasta sporește activitatea celulară, crește metabolismul celular și determină pielea să genereze fibre de țesut colagen care umple ridurile. Lumina roșie îmbunătățește circulația sanguină, elasticitatea pielii, îndepărtează aspectul gălbui al pielii și stimulează regenerarea celulară. Astfel se obțin rezultate anti-age, antioxidante și de refacere. Pielea este fortificată și ridurile sunt netezite, iar porii închiși. Lumina roșie redă fermitatea pielii, reduce cicatricile și uniformizează pielea.

Terapia cu ioni

Terapia cu ioni oferă 2 funcții principale și anume curățarea în profunzime și îmbunătațirea absorbției nutrienților în piele.

Terapia cu ioni pozitivi

O parte din impurități pătrund adânc în cortexul pielii și este foarte greu să scapi de ele cu produsele obișnuite de curățare. Impuritățile din piele sunt încărcate negativ electrostatic.

Cu programele Pavo Pro se generează ioni pozitivi puternici, care atrag impuritățile din piele. Astfel se înmoaie structurile din jurul lor prin exercitarea unei presiuni electrostatice. Murdăria este apoi extrasă din straturile inferioare ale pielii și iese la suprafață unde poate fi îndepărtată cu usurință cu un gel de curățare.

Terapia cu ioni negativi

Cu această terapie se generează o cantitate mare de ioni negativi care se leagă cu ionii pozitivi din celulele pielii. Acest lucru permite nutrienților din produsele de îngrijire să ajungă în straturile mai adânci ale pielii.

Cu nutrienții pătrunși adânc în piele, straturile superioare sunt hrănite direct.

Ionii negativi sunt benefici pentru corpul uman în patru moduri majore:

•Întărirea funcțiilor nervilor autonomi;

•Consolidarea producției de colagen;

•Îmbunătățirea permeabilității membranelor plasmatice prototip ale celulei;

•Consolidarea sistemului imunitar al organismului.

Încărcare

Încărcarea dispozitivului se face wireless poziționându-l în baza de încărcare care afișează un led permanent roșu când e conectată la o sursă de curent cu ajutorul cablului USB.

Încărcarea de la stadiul de baterie descărcată la stadiul de încărcare completă, necesită aproximativ 4 ore.

Lumina intermitentă albastră indică statusul încărcării, lumina albastră rămâne pornită atunci când dispozitivul este încărcat complet.

Dispozitivul se încarcă și prin cablu USB, este compact și convenabil, este gândit pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul înconjurător.

Pavo Pro se încarcă rapid și are o durată de viață îndelungată.

Timpul recomandat de folosire este de 3-9 minute per ședință, iar dispozitivul poate fi utilizat de până la de două ori pe zi, dimineața și seara.

Mod de curățare

1. Apăsați lung butonul ON/OFF timp de 3 secunde pentru a opri dispozitivul.

2. Curățați produsul cu cârpa moale din cutie după fiecare utilizare, nu utilizați detergenți.

3. Așezați produsul într-un loc uscat și ventilat.

4. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Observații

Dispozitivul pornit pe modul cald se va încălzi treptat după primele 30 secunde - 60 secunde de la contactul continuu al dispozitivului cu tenul.

Pavo Pro este un dispozitiv inteligent, ce permite setarea în 3 trepte a programului de masaj dorit: normal, rece sau cald și funcționează masând delicat pielea cu partea concavă superioara.

Programul de masaj pe modul normal activează circulația sângelui timp de 3 minute și pregătește tenul pentru următorul program din rutina dvs.

Programul de masaj pe modul rece, face ca Pavo Pro sa se răcească până la o temperatură de 6-10 grade Celsius față de temperatura ambientală, funcționează doar pe arcul metalic interior al dispozitivului. In funcție de tipul de ten și de sensibilitatea pielii această temperatura se poate simți diferit mai puternic sau mai slab, de la o persoana la alta.

Programul de masaj cu funcția de căldură, face ca Pavo Pro sa atingă temperatura de 45 grade Celsius, funcționează doar pe arcul metalic interior al dispozitivului. Acestă temperatură este apropiată de cea a corpului uman, în funcție de tipul de ten și de sensibilitatea pielii aceasta se poate simți diferit mai puternic sau mai slab, de la o persoană la alta.

Daca dispozitivul este folosit pe modul cald aceasta se va închide automat după 3 minute, din motive de siguranță.

Produsul poate fi utilizat și pe alte părți ale corpului, cum ar fi: gât, ceafă, mâini, brațe, talie, șolduri, coapse, gambe etc.

Atenționări

Opriți utilizarea aparatului dacă simțiți disconfort, iritație sau dureri.

Aparatul este ușor rezistent la apă; vă rugăm să evitați contactul cu apa pentru mai mult de 10 secunde și asigurați-vă că are capacul de silicon de la mufa de încărcare închis etanș.

Puneți produsul într-un loc uscat și aerisit, pentru a evita expunerea directă la soare și asigurați-vă că nu există substanțe chimice corozive in jur.

Materialul pentru curățarea dispozitivului poate fi din fleece de înaltă calitate sau din bumbac.

Notă privind întreținerea: Vă rugăm să utilizați produsele pentru îngrijire a tenului în cantitate moderată, deoarece acestea se pot infiltra în dispozitiv și l-ar putea deteriora. După fiecare utilizare, este recomandat să curățați dispozitivul cu o cârpă curată.

Asigurați-vă mereu ca dispozitivul are capacul de silicon închis si este perfect sigilat.

După o perioadă de timp îndelungată, produsul are nevoie de 15 minute de reactivare, pentru a ajunge la funcționarea optimă.

Pentru a evita orice pericol, nu lăsați la îndemâna copiilor. Dispozitivul nu se pornește când este în baza wireless la încărcat din motive de siguranță. Nu utilizați dispozitivul când este la încărcat!

Garanție, transport și retur.

Garanție 12 luni. Transport gratuit in toată România.

În caz de retur va trebui să suportați costul transportului TUR-RETUR.

Sempasi /medias/zoom-front-77161-380x380?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MjUyODJ8aW1hZ2UvanBlZ3xhRE01TDJnd1lTODVNamMzTVRFeU1qSXhOekkyTDNwdmIyMHRabkp2Ym5RdE56Y3hOakZmTXpnd2VETTRNQXw5OTc4NWM5ZjMwZjZiYzg0OWU5ZjUwZjQ0N2Y4NWVjMjg0NjBmNjFhNzIwODMzYTQ3YjQ5YzAzNTdjMDc0YzVm 1361.0 RON Marionnaud https://schema.org/LimitedAvailability
BestSeller
Sempasi - Dispozitiv dedicat zonei gatului si a fetei Pavo Pro
Vizualizare detalii Număr articol  Scrieți o recenzie
BestSeller

Sempasi - Dispozitiv dedicat zonei gatului si a fetei Pavo Pro

Vizualizare detalii Număr articol  Scrieți o recenzie

Incl. TVA, excl. costuri de transport

Multumim. Veti primi un mail in momentul in care produsul dorit de dvs a revent in stoc.
Adăugați în coș Nu mai este în stoc

Detalii de produs

Sfaturi de frumusete

Informatii produs

Sempasi PAVO PRO – Rejuvenation therapy

Dispozitiv de întreținere personală dedicat zonei gâtului și a feței (lifting, anti-aging, fotorejuvenare LED).

Pavo Pro are un design modern și înglobează o tehnologie de ultimă generație, este un dispozitiv ușor de controlat, conceput pentru a-ți aduce relaxarea oriunde te-ai afla.

Capul de masaj al dispozitivului Pavo Pro este special conceput pentru zona gâtului și a feței, iar datorită formei ergonomice contribuie la relaxarea mușchilor.

Pavo Pro se utilizează pe pielea curățată în prealabil împreună cu o cremă sau un ser ajutând la absorbția în profunzime a substanțelor nutritive pielii. De asemenea, se poate utiliza peste o mască tip șervețel, astfel puteți obține rezultatele maxime.

Datorită design-ului ergonomic, zona de contact se mulează perfect pe gât și față, detensionând mușchii gâtului și are efecte de lifting, reducând ridurile fine.

Pavo Pro este rezistent la apă având indicele IP66, adică poate fi clătit și șters cu o cârpă moale imediat după utilizare. Nu este recomandat a fi lăsat mai mult de 10 secunde sub apă!

Programul de masaj cu încălzire la 45 °C stimulează circulația la nivelul epidermei. Dotat cu trei programe la viteze mari și programe de masaj cu lumină în 2 culori (albastră și roșie ce stimulează circulația sângelui, relaxarea zonelor tensionate ale gâtului și eliminarea toxinelor acumulate), Pavo Pro oxigenează dermul, încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor pielii, diminuează circumferința gâtului, îl relaxează, drenează sistemul limfatic, eliminând rapid oboseala.

Temperatura de aproximativ 45°C se atinge pe linia concavă superioară și îmbunătățește circulația sângelui și conferă un ten luminos și hidratat.

Prin forma ergonomică, detensionează mușchii gâtului și pe cei din zona cefei. Pavo Pro stimulează circulația sângelui, reduce iritațiile gâtului sensibil, elimină toxinele, aduce la suprafață impuritățile de la nivelul pielii. În timp îmbunătățește aspectul porilor și aspectul fizic general.

Vibrația cu frecvență înaltă ajută eficient la absorbția de două ori mai rapidă a serului sau a fiolelor de îngrijire a tenului când e utilizat pe modul cald. Dispozitivul redă fermitatea și netezește pielea, oferind luminozitate.

Dispozitivul se încarcă atât wireless când e poziționat în suportul care are atașat în prealabil cablul USB și este conectat la o sursa de energie electrică (priza, laptop etc) sau clasic când se conectează un cablu USB în mufa laterală acoperită cu un capac de silicon, este compact și este gândit pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul înconjurător.

Efectele se văd încă de la prima utilizare, rezultatele estompării ridurilor mai profunde se vor putea observa după aproximativ 3-4 săptămâni de utilizare zilnică.

Mod de utilizare:

1. Pavo Pro se utilizează pe tenul curățat în prealabil.

2. Folosiți produsele adecvate pentru îngrijirea tipului dumneavoastră de ten. Aplicați crema sau serul pe gât.

3. Porniți aparatul prin apăsarea butonului ON/OFF timp de 3 secunde.

4. Selectați programul dorit: normal (LED alb), rece (lumina LED albastră) sau cald (lumină LED roșie) prin apăsarea scurtă a butonului de pornit/oprit.

5. Atingeți tenul cu partea metalică concavă pentru a începe rutina de îngrijire și pentru a relaxa mușchii. Dacă doriți să masați zona cefei, folosiți dispozitivul pe punctele de presopunctură prin presare, strângere, masare.

6. Masați tenul din interior spre exterior, dinspre bărbie înspre frunte sau de jos în sus pe zona gâtului pentru a crea efectul de lifting.

7. Dispozitivul se folosește pe fiecare zonă în parte.

8. Fiecare program durează 3 minute, după care dispozitivul trece automat în următorul mod, iar după finalizarea celor 9 minute (în situația în care ați pornit cu modul normal și ați parcurs toate cele 3 moduri) se va închide automat.

9. Dispozitivul se închide automat după ce terminați sesiunea de 3 minute pe modul cald.

10. Curățați dispozitivul și depozitați-l într-un loc uscat și răcoros.

Beneficii:

Rutină personalizată de îngrijire a tenului pe baza celor 3 programe predefinite

Funcția de fotorejuvenare LED ajută la tratarea pielii cu acnee, sensibilitate, roșeață în funcție de programul ales

Stimulează circulația sângelui, favorizând astfel regenerarea celulară

Funcția de masaj cald accelerează pătrunderea nutrienților în piele, menținând elasticitatea tenului

Ajută la prevenirea și diminuarea gușei

Încetinește îmbătrânirea și oferă efect de lifting datorită vibrațiilor puternice

Reduce ridurile fine și lasă tenul suplu și strălucitor

Masajul facial cu vibrații relaxează și revigorează mușchii fetei

Reduce iritațiile tenului sensibil datorită programului de crioterapie

Prin terapia cu ioni aduce la suprafață impuritățile de la nivelul pielii și elimină toxinele

Îmbunătățește aspectul porilor și al tenului

Reduce ridurile fine din jurul ochilor și redă luminozitatea

Redă fermitatea și netezește pielea

Eliberează meridianele energetice

Design-ul produsului este gândit să se muleze perfect pe forma gâtului.

Caracteristici principale:

Waterproof, Senzor de atingere inteligent, Terapie cu ioni, Efect de lifting, Terapie cu lumini, Fotorejuvenare LED

Programe:

Prima treapta de masaj : “ Normal”

-Mod masaj normal, fără variații de temperatură

-Vibrații intense

-Ioni +/-

A doua treapta de masaj:

-Culoare LED albastră

-Masaj revigorant pe mod rece, temperatura este scăzută, cuprinsă între 6-10 grade, sub temperatura ambientală.

-Frecvența vibrațiilor este intensă

-Ioni +/-

A treia treapta de masaj:

-Culoare LED roșie

-Masaj cu căldură, temperatură aproximativă 45 de grade Celsius pe linia superioara a capului de masaj

-Frecvența vibrațiilor este intensă

-Ioni +/-

Lumina albastră este cea mai rece lumină, care stimulează sinteza proteinelor și secreția de colagen, tonifiază pielea și micșorează porii. Este potrivită pentru tenul gras și pielea sensibilă. De asemenea, este foarte bună pentru tratarea acneei, uciderea bacteriilor și îmbunătățirea aspectului pielii sensibile. Pătrunde aproximativ 0,5 mm în stratul pielii și are funcția de a calma erupțiile cutanate. Poate regla secreția de sebum a pielii, și în plus, lumina albastră are funcție astringenta.

Lumina roșie

În îngrijirea pielii, efectul terapeutic-cheie este remarcabil și se numește activitatea biologică a luminii roșii. Aceasta sporește activitatea celulară, crește metabolismul celular și determină pielea să genereze fibre de țesut colagen care umple ridurile. Lumina roșie îmbunătățește circulația sanguină, elasticitatea pielii, îndepărtează aspectul gălbui al pielii și stimulează regenerarea celulară. Astfel se obțin rezultate anti-age, antioxidante și de refacere. Pielea este fortificată și ridurile sunt netezite, iar porii închiși. Lumina roșie redă fermitatea pielii, reduce cicatricile și uniformizează pielea.

Terapia cu ioni

Terapia cu ioni oferă 2 funcții principale și anume curățarea în profunzime și îmbunătațirea absorbției nutrienților în piele.

Terapia cu ioni pozitivi

O parte din impurități pătrund adânc în cortexul pielii și este foarte greu să scapi de ele cu produsele obișnuite de curățare. Impuritățile din piele sunt încărcate negativ electrostatic.

Cu programele Pavo Pro se generează ioni pozitivi puternici, care atrag impuritățile din piele. Astfel se înmoaie structurile din jurul lor prin exercitarea unei presiuni electrostatice. Murdăria este apoi extrasă din straturile inferioare ale pielii și iese la suprafață unde poate fi îndepărtată cu usurință cu un gel de curățare.

Terapia cu ioni negativi

Cu această terapie se generează o cantitate mare de ioni negativi care se leagă cu ionii pozitivi din celulele pielii. Acest lucru permite nutrienților din produsele de îngrijire să ajungă în straturile mai adânci ale pielii.

Cu nutrienții pătrunși adânc în piele, straturile superioare sunt hrănite direct.

Ionii negativi sunt benefici pentru corpul uman în patru moduri majore:

•Întărirea funcțiilor nervilor autonomi;

•Consolidarea producției de colagen;

•Îmbunătățirea permeabilității membranelor plasmatice prototip ale celulei;

•Consolidarea sistemului imunitar al organismului.

Încărcare

Încărcarea dispozitivului se face wireless poziționându-l în baza de încărcare care afișează un led permanent roșu când e conectată la o sursă de curent cu ajutorul cablului USB.

Încărcarea de la stadiul de baterie descărcată la stadiul de încărcare completă, necesită aproximativ 4 ore.

Lumina intermitentă albastră indică statusul încărcării, lumina albastră rămâne pornită atunci când dispozitivul este încărcat complet.

Dispozitivul se încarcă și prin cablu USB, este compact și convenabil, este gândit pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul înconjurător.

Pavo Pro se încarcă rapid și are o durată de viață îndelungată.

Timpul recomandat de folosire este de 3-9 minute per ședință, iar dispozitivul poate fi utilizat de până la de două ori pe zi, dimineața și seara.

Mod de curățare

1. Apăsați lung butonul ON/OFF timp de 3 secunde pentru a opri dispozitivul.

2. Curățați produsul cu cârpa moale din cutie după fiecare utilizare, nu utilizați detergenți.

3. Așezați produsul într-un loc uscat și ventilat.

4. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Observații

Dispozitivul pornit pe modul cald se va încălzi treptat după primele 30 secunde - 60 secunde de la contactul continuu al dispozitivului cu tenul.

Pavo Pro este un dispozitiv inteligent, ce permite setarea în 3 trepte a programului de masaj dorit: normal, rece sau cald și funcționează masând delicat pielea cu partea concavă superioara.

Programul de masaj pe modul normal activează circulația sângelui timp de 3 minute și pregătește tenul pentru următorul program din rutina dvs.

Programul de masaj pe modul rece, face ca Pavo Pro sa se răcească până la o temperatură de 6-10 grade Celsius față de temperatura ambientală, funcționează doar pe arcul metalic interior al dispozitivului. In funcție de tipul de ten și de sensibilitatea pielii această temperatura se poate simți diferit mai puternic sau mai slab, de la o persoana la alta.

Programul de masaj cu funcția de căldură, face ca Pavo Pro sa atingă temperatura de 45 grade Celsius, funcționează doar pe arcul metalic interior al dispozitivului. Acestă temperatură este apropiată de cea a corpului uman, în funcție de tipul de ten și de sensibilitatea pielii aceasta se poate simți diferit mai puternic sau mai slab, de la o persoană la alta.

Daca dispozitivul este folosit pe modul cald aceasta se va închide automat după 3 minute, din motive de siguranță.

Produsul poate fi utilizat și pe alte părți ale corpului, cum ar fi: gât, ceafă, mâini, brațe, talie, șolduri, coapse, gambe etc.

Atenționări

Opriți utilizarea aparatului dacă simțiți disconfort, iritație sau dureri.

Aparatul este ușor rezistent la apă; vă rugăm să evitați contactul cu apa pentru mai mult de 10 secunde și asigurați-vă că are capacul de silicon de la mufa de încărcare închis etanș.

Puneți produsul într-un loc uscat și aerisit, pentru a evita expunerea directă la soare și asigurați-vă că nu există substanțe chimice corozive in jur.

Materialul pentru curățarea dispozitivului poate fi din fleece de înaltă calitate sau din bumbac.

Notă privind întreținerea: Vă rugăm să utilizați produsele pentru îngrijire a tenului în cantitate moderată, deoarece acestea se pot infiltra în dispozitiv și l-ar putea deteriora. După fiecare utilizare, este recomandat să curățați dispozitivul cu o cârpă curată.

Asigurați-vă mereu ca dispozitivul are capacul de silicon închis si este perfect sigilat.

După o perioadă de timp îndelungată, produsul are nevoie de 15 minute de reactivare, pentru a ajunge la funcționarea optimă.

Pentru a evita orice pericol, nu lăsați la îndemâna copiilor. Dispozitivul nu se pornește când este în baza wireless la încărcat din motive de siguranță. Nu utilizați dispozitivul când este la încărcat!

Garanție, transport și retur.

Garanție 12 luni. Transport gratuit in toată România.

În caz de retur va trebui să suportați costul transportului TUR-RETUR.

Ingrediente

Note