Gucci perfume

Alegeri revigorante pentru zile mai senine

Chloe perfume

Parfumuri pentru femei:

Pe măsură ce vremea devine mai frumoasă și ziua, mai lungă, se impune folosirea unui parfum la fel de proaspăt și înviorător precum zilele ce urmează! Descoperă colecția noastră de parfumuri pentru femei care surprind esența anotimpurilor în schimbare, cu buchete florale subtile și sofisticate, note vioaie de fructe proaspete și arome reconfortante precum amintirea unei după-amiezi însorite!

ADAUGA IN COS
Hugo

Parfumuri pentru bărbați:

Cu gândul la zilele scăldate în soare care ne așteaptă, nu există un moment mai potrivit de a-ți reînnoi colecția de parfumuri cu o nouă aromă revigorantă. Înlocuiește notele bogate de oud și tonurile lemnoase seducătoare cu ape de colonie ușoare și înviorătoare, ce ascund miresme naturale memorabile, de plante aromatice, tonuri de pământ și note de citrice zemoase. Le găsești în colecția noastră mult râvnită de parfumuri pentru bărbați.

Sun cream

Îngrijirea pielii:

Pe ordinea de zi în acest sezon: distracție la soare! Indiferent dacă îți planifici picnicuri în parc, plimbări pe plajă la apus de soare sau pur și simplu să te bucuri de zilele mai calde în grădina casei tale, este esențial să ai grijă de pielea ta folosind cremă de protecție solară. Refă-ți stocul de produse cu FPS esențiale în acest sezon și protejează-ți pielea împotriva razelor UV dăunătoare și a altor probleme cauzate de soare.