ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS

ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS

ADAUGA IN COSZiua Mamei

8 Martie marchează Ziua Femeii și Ziua Mamei în România, o dublă ocazie de a sărbători toate femeile minunate din viața ta. Este ziua în care îi poți trimite cadouri și felicitări mamei tale. Marionnaud oferă toate cadourile de care ai nevoie anul acesta. Indiferent dacă îi spui mamei tale că o iubești sau doar „La mulți ani de Ziua Femeii!”, vei găsi la noi orice cadou îți poți imagina!

Transformă Ziua Mamei într-o sărbătoare de neuitat anul acesta, cu ajutorul Marionnaud. Este ziua în care îi poți mulțumi mamei tale pentru că este o persoană minunată! La Marionnaud, am ales cu deosebită grijă cadourile perfecte de Ziua Mamei, așadar, verifică categoriile noastre de parfumerie, îngrijire a pielii, machiaj și seturi-cadou pentru a găsi cadourile ideale de Ziua Mamei.

Avem o selecție impresionantă de parfumuri perfecte pentru Ziua Mamei. Ce ar fi să descoperi parfumul ideal pentru mama ta?

Deoarece vremea este încă rece, pielea noastră are nevoie de mai multă protecție decât de obicei. Ce ar fi să îți încânți mama cu câteva produse noi pentru îngrijirea pielii? La Marionnaud, vei găsi produse de îngrijire a pielii perfecte pentru a-ți răsfăța mama.

Categoria noastră de produse de machiaj include tot ce ți-ai putea dori pentru ca Ziua Mamei sau Ziua Femeii să fie absolut fabuloasă anul acesta! Vei găsi aici cele mai noi farduri de pleoape, rujuri și multe altele. Prin urmare, dacă îți dorești un look complet nou sau doar o nuanță nouă de ojă sau ruj, categoria noastră de produse de machiaj te va ajuta să faci alegeri inspirate.

Dacă mama ta are gusturi extrem de rafinate, avem și o categorie de seturi-cadou ce oferă opțiuni variate, potrivite pentru orice ocazie. Această categorie te va ajuta să găsești cu ușurință cadoul perfect.

Ești în pană de idei? Nu ai de ce să îți faci griji anul acesta de Ziua Mamei! Te scăpăm de orice stres și îți oferim idei inspirate de cadouri. Dacă tot nu știi ce să îi cumperi mamei tale, testează instrumentul nostru de selectare a cadourilor pentru a găsi cadoul perfect de Ziua Mamei anul acesta, fără bătăi de cap!

La mulți ani de Ziua Mamei din partea echipei Marionnaud!


Ziua Mamei 2023Am sărbătorit Ziua Mamei și în 2022, ceea ce nu înseamnă că nu mai poți cumpăra un cadou pentru mama ta!

Descoperă categoria noastră de produse de machiaj și vei găsi tot ce și-ar putea dori mama ta pentru a arăta și a se simți fabulos, atât pentru o seară liniștită acasă, cât și pentru o noapte de neuitat în oraș. De la mărci luxoase de machiaj și lookuri în tendințe la toate opțiunile posibile, Marionnaud este destinația perfectă.

Găsește un parfum cu care mama ta va întoarce priviri ori de câte ori își va face undeva apariția! Avem toate posibilitățile: de la arome revigorante de citrice la miresme florale îndrăznețe. Așadar, indiferent de preferințele mamei tale, suntem siguri că vei găsi parfumul perfect pentru ea din selecția noastră uimitoare.

Îngrijirea pielii este importantă pe tot parcursul anului. Prin urmare, de ce să nu îți răsfeți mama cu o zi ca la spa petrecută acasă, grație gamei noastre vaste de produse pentru îngrijirea pielii? Avem orice ți-ai putea imagina: de la măști faciale și creme hidratante la seturi-cadou și multe altele!

Vom reveni anul viitor cu și mai multe idei minunate de cadouri pentru Ziua Mamei. Vei avea de unde alege!

Așteptăm cu nerăbdare să te ajutăm să găsești cadoul perfect de Ziua Mamei în 2023.

Multă dragoste din partea Marionnaud!

Descoperă acum