ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS

ADAUGA IN COS
ADAUGA IN COS

ADAUGA IN COSZiua Mamei

8 Martie marcheaz膬 Ziua Femeii 葯i Ziua Mamei 卯n Rom芒nia, o dubl膬 ocazie de a s膬rb膬tori toate femeile minunate din via葲a ta. Este ziua 卯n care 卯i po葲i trimite cadouri 葯i felicit膬ri mamei tale. Marionnaud ofer膬 toate cadourile de care ai nevoie anul acesta. Indiferent dac膬 卯i spui mamei tale c膬 o iube葯ti sau doar 鈥濴a mul葲i ani de Ziua Femeii!鈥, vei g膬si la noi orice cadou 卯葲i po葲i imagina!

Transform膬 Ziua Mamei 卯ntr-o s膬rb膬toare de neuitat anul acesta, cu ajutorul Marionnaud. Este ziua 卯n care 卯i po葲i mul葲umi mamei tale pentru c膬 este o persoan膬 minunat膬! La Marionnaud, am ales cu deosebit膬 grij膬 cadourile perfecte de Ziua Mamei, a葯adar, verific膬 categoriile noastre de parfumerie, 卯ngrijire a pielii, machiaj 葯i seturi-cadou pentru a g膬si cadourile ideale de Ziua Mamei.

Avem o selec葲ie impresionant膬 de parfumuri perfecte pentru Ziua Mamei. Ce ar fi s膬 descoperi parfumul ideal pentru mama ta?

Deoarece vremea este 卯nc膬 rece, pielea noastr膬 are nevoie de mai mult膬 protec葲ie dec芒t de obicei. Ce ar fi s膬 卯葲i 卯nc芒n葲i mama cu c芒teva produse noi pentru 卯ngrijirea pielii? La Marionnaud, vei g膬si produse de 卯ngrijire a pielii perfecte pentru a-葲i r膬sf膬葲a mama.

Categoria noastr膬 de produse de machiaj include tot ce 葲i-ai putea dori pentru ca Ziua Mamei sau Ziua Femeii s膬 fie absolut fabuloas膬 anul acesta! Vei g膬si aici cele mai noi farduri de pleoape, rujuri 葯i multe altele. Prin urmare, dac膬 卯葲i dore葯ti un look complet nou sau doar o nuan葲膬 nou膬 de oj膬 sau ruj, categoria noastr膬 de produse de machiaj te va ajuta s膬 faci alegeri inspirate.

Dac膬 mama ta are gusturi extrem de rafinate, avem 葯i o categorie de seturi-cadou ce ofer膬 op葲iuni variate, potrivite pentru orice ocazie. Aceast膬 categorie te va ajuta s膬 g膬se葯ti cu u葯urin葲膬 cadoul perfect.

E葯ti 卯n pan膬 de idei? Nu ai de ce s膬 卯葲i faci griji anul acesta de Ziua Mamei! Te sc膬p膬m de orice stres 葯i 卯葲i oferim idei inspirate de cadouri. Dac膬 tot nu 葯tii ce s膬 卯i cumperi mamei tale, testeaz膬 instrumentul nostru de selectare a cadourilor pentru a g膬si cadoul perfect de Ziua Mamei anul acesta, f膬r膬 b膬t膬i de cap!

La mul葲i ani de Ziua Mamei din partea echipei Marionnaud!


Ziua MameiAm s膬rb膬torit Ziua Mamei 葯i 卯n 2020, ceea ce nu 卯nseamn膬 c膬 nu mai po葲i cump膬ra un cadou pentru mama ta!

Descoper膬 categoria noastr膬 de produse de machiaj 葯i g膬se葯te tot ce 葯i-ar putea dori mama ta pentru a ar膬ta 葯i a se sim葲i fabulos, at芒t pentru o sear膬 lini葯tit膬 acas膬, c芒t 葯i pentru o noapte de neuitat 卯n ora葯. De la m膬rci luxoase de machiaj 葯i lookuri 卯n tendin葲e la toate op葲iunile posibile, Marionnaud este destina葲ia perfect膬.

G膬se葯te un parfum care va 卯ntoarce priviri ori de c芒te ori mama ta 卯葯i face undeva apari葲ia! Avem toate posibilit膬葲ile: de la arome revigorante de citrice la miresme florale 卯ndr膬zne葲e, a葯adar, indiferent de preferin葲ele mamei tale, suntem siguri c膬 vei g膬si parfumul perfect pentru ea din selec葲ia noastr膬 uimitoare.

脦ngrijirea pielii este important膬 pe tot parcursul anului, prin urmare, de ce s膬 nu 卯葲i r膬sfe葲i mama cu o zi ca la spa petrecut膬 acas膬, gra葲ie gamei noastre vaste de produse de 卯ngrijire a pielii? Avem orice 葲i-ai putea imagina: de la m膬葯ti faciale 葯i creme hidratante la seturi-cadou 葯i multe altele!

Vom reveni anul viitor cu 葯i mai multe idei minunate de cadouri pentru Ziua Mamei, din care s膬 po葲i alege.

A葯tept膬m cu ner膬bdare s膬 te ajut膬m s膬 g膬se葯ti cadoul perfect de Ziua Mamei 卯n 2021.

Mult膬 dragoste din partea Marionnaud!

Descoper膬 acum