Informatii produs#

 

CUPLUL

Păstrând liniile arhitecturale grafice ale The One și The One For Men, flacoanele emblematice sunt acum reinventate în auriu scânteietor. Simbol al luxului și rafinamentului, lacul auriu metalizat captează lumina datorită suprafeței sale lucioase, reflectând alura luminoasă a femeii The One Gold și aura captivantă a bărbatului The One Man.


 

PARFUMUL

The One Gold celebrează femeia care emană eleganță în tot ceea ce face. Independentă și fermecătoare, luminozitatea ei este generoasă, răspândind seninătate asupra celorlalți, fără a-i eclipsa. Este în mod unic ea însăși, iar bucuria și farmecul ei strălucesc din interior. The One Gold este o apă de parfum intensă care reprezintă această feminitate modernă puternică sub formă olfactivă.

#

 

INGREDIENTELE

 

#

 

#

Parfumul se deschide cu note vibrante de vârf fructate, mandarină italiană efervescentă combinată cu prună coaptă, suculentă și tenta picantă subtilă a piperului roz. Notele de prună și piper negru sunt create utilizând tehnologia Jungle Essence™, o metodă de extragere revoluționară care protejează mediul și recreează în mod autentic profilul olfactiv al materiilor prime originale. Aceste note fructate apetisante evidențiază notele de mijloc florale exuberante ale parfumului, în care esența concentrată de trandafir se combină cu iasomia senzuală și cu prospețimea lăcrămioarei pentru a crea un buchet feminin luminos. Aceste note florale radioase se transformă încet în note de baze cuceritoare de paciuli misterios, al cărui parfum intens se împletește cu notele fine și dulci de vanilie și cu cele persistente de mosc alb.

#
#
#

INGREDIENTE

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRAL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMAL, GERANIOL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), BHT

Produse Similare

0 of 10