Informatii produs

SKY di Gioia este experienta transmisa de rasaritul soarelui care straluceste deasupra marii. Este, de asemenea, un mesaj al sperantei: inceputul fiecarei zile care aduce o infinitate de noi posibilitati si fiecare apus care este o promisiune a optimismului.

Inima parfumului este construita in jurul trandafirului centifolia acompaniat cu note fructate: lychee proaspat si acorduri verzi de para care stralucesc precum o raza de soare. Aromele matasoase de bujor se asaza peste petalele de trandafir cu picaturi proaspete, sarate de Trasluzone. Generos, delicat, trandafirul centifolia a fost infuzat in stilul traditional pentru o aroma extrem de subtila. Drept rezultat, floarea dezvaluie o fata la fel de delicata si de fragila precum un boboc. In sfarsit, moscul alb Helvétolide imbogateste prin accente de coacaze negre si mure acest parfum pur feminin.

Parfumurile sub semnatura Giorgio Armani sunt construite pe concepte simple care reinterpreteaza cele mai pretioase ingrediente din intreaga lume, prin imaginatia celor mai talentati parfumieri. Colectia de parfumuri cuprinde arome care celebreaza natura, dar si colectii care exploreaza teritoriile fascinante ale seductiei.

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv

0 of 9