Informatii produs

Descopera noul parfum pentru femei cu ANGEL NOVA. Un parfum nou, captivant creat pe baza unei combinatii tulburatoare de arome de fructe captivante, trandafirul biotehnologic unic MUGLER si aromele vii si vibrante ale copacilor.O aroma puternica pentru o eroina moderna care isi face visele sa devina realitate si face din realitate un vis.

Regina florilor a reaparut intr-un produs bazat pe un trandafir unic, un trandafir supranatural, un ingredient inovator realizat din extract dublu de trandafir Damasc: prima esenta naturala, clasica si eleganta, iar a doua esenta naturala sublimata prin prelucrare, salbaticie si senzualitate, care este fara precedent in industria parfumurilor.Noul parfum ANGEL NOVA este, de asemenea, durabil. Toate sticlele sunt reincarcabile si ecologice. Este disponibila o sticla de 100 ml care poate fi utilizata pentru umplerea sticlelor in forma de stea de 10 ml, 30 ml, 50 ml si 100 ml. Secretul unei parfumari reusite este norul de parfum MUGLER: pulverizati un nor de parfum in fata voastra si treceti incet prin el, astfel incât parfumul sa va acopere hainele, parul si fiecare parte a pielii.

INGREDIENTE

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LINALOOL. LIMONENE. GERANIOL. CITRONELLOL. COUMARIN. CITRAL. CITRIC ACID. ANISE ALCOHOL. DISODIUM EDTA [C3758A.1]. Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Produse Similare

0 of 12

Recenzii

RATING GENERAL

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %

RATING

5.0

Il ador! Un miros persistent și plăcut ca o gradina de trandafiri

Il ador! Un miros persistent și plăcut ca o gradina de trandafiri

01 Mar 2022