Informatii produs

#Pentru o nouă poveste a parfumurilor Gucci, aroma devine un explorator al puterii amintirilor, aducându-le înapoi din trecut și dându-le viață în prezentul nostru. Prin saltul înapoi și înainte în timpul cronologic, prezentul și trecutul sunt conectate de o punte unică ce duce direct către viitor. Prezentăm un nou parfum universal Gucci. Un parfum care nu este dedicat unui anumit gen sau timp. Prezentăm Gucci Mémoire d’une Odeur.

 

CAMPANIA

 

O reuniune a unei familii formate doar din spirite libere, care se bucură de viață trăind liber și creând amintiri împreună, o idee a lui Alessandro Michele. Cântărețul, autorul și actorul Harry Styles are rolul principal în această familie care include un amestec eclectic și universal de talente și modele.

#
#

Regizorul campaniei, Glen Luchford învăluie atât filmul, cât și imaginile într-o nostalgie vibrantă, sub regia artistică a lui Christopher Simmonds. Campania publicitară pentru print este concepută ca un album de fotografii intime, care arată caracterul tuturor membrilor familiei și relația intimă dintre aceștia.

PARFUMUL

 

Gucci Mémoire d’une Odeur este un elixir care transcende genul prin individualitate, pentru a crea o nouă familie olfactivă, Mineral Aromatic. Mineral Aromatic este un amestec de arome și emoții: diafan, moscat, natural, transparent, autentic și reconfortant. Armonia transcendentă conține ingrediente neașteptate și enigmatice și este definită de o notă de mușețel roman. Alessandro Michele și-a imaginat în mod special această floare în centrul parfumului, un amestec creat de maestrul parfumier Alberto Morillas.

#


 

DESIGNUL

Alessandro Michele a descoperit o sticlă de parfum Gucci vintage, iar designul acesteia l-a inspirat pentru sticla Gucci Mémoire d’une Odeur. Canelată precum o coloană din lumea antică, sticla este o siluetă rafinată din sticlă groasă verde deschis și transparentă, cu un capac auriu strălucitor. Eticheta are un chenar din folie aurie, în centrul căruia se regăsesc logo-ul Gucci și numele parfumului.

 

ÎN CULISE

 

Într-o serie de peisaje diverse de la periferia Romei, familia este surprinsă dansând, la picnic lângă ruinele scăldate în soare ale Canale Monterano și în jurul casei familiale, Castelul Montecalvello – un castel medieval cu o fântână în curte și fresce enigmatice pe pereții exteriori și interiori.