Informatii produs

Noul parfum Essentiel de la ELIE SAAB: efervescența mandarinei combinată un acord de Gardénia în și o notă sofisticată de cedru.

Elie Saab oferă o nouă interpretare a parfumului său de semnătură, pentru o femeie care știe ce este esențial. Evadează frumos, departe de agitația orașului, pentru a-ți găsi rădăcinile.

Semnătura de floare de portocla și Patchouli de la ELIE SAAB este reinventată. În lumina orbitoare a unui prim acord mandarin, o floare de gardenie înflorește pentru a exprima chintesența feminității. În fundal, o notă de cedru reflectă adevărata forță a femeii ELIE SAAB, îmbrățișându-ti intim pielea, exprimându-și adevărata esență.

Împodobită cu sigiliul delicat caligrafiat al Maison gravat în aur, sticla transparentă, fațete emblematice Le Parfum sublimează nuanța roz fragedă a parfumului, o expresie a feminității absolute a acestei noi creații.

Pentru un ritual de dependență și o trezire intensificată / sublimată:

- Aplicați Le Parfum Eau de Parfum cu lapte de corp parfumat

- Pulverizează parfumul esențial Eau de parfum pe piele, concentrându-te pe punctele de puls și hainele tale.

INGREDIENTE

INGREDIENTS : ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, BHT, ISOEUGENOL, CITRAL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2)

Produse Similare

0 of 14