Informatii produs

"Oui, La vie est belle", pentru prima oară un acord de iris dulce îmbogatit cu aroma trandafirului Lancôme.

"Oui, La vie est belle", pentru prima oară un acord de iris dulce îmbogățit cu aroma trandafirului Lancôme. Descoperă acest parfum feminin luxuriant, sub semnătura gurmandă a lui La vie est belle, acum învăluit de un buchet floral excepțional și luminos.

Parfumul pentru femei cu un mesaj de bucurie care te invită să sărbătorești fiecare moment și să spui DA oricărei oportunități.

Astăzi, Lancôme scrie un nou manifest al bucuriei adăugând „OUI” (Da) în fața numelui său iconic „La vie est belle”. Este timpul să sărbătorești frumusețea vieții, să spui da oricărei oportunități și să apreciezi prezența momentului.

Sticla ce cuprinde zâmbetul iconic de cristal al lui La vie est belle, este acoperită de o explozie aurie sclipitoare ca un foc de artificii care sărbatorește fericirea. Noua apă de parfum cu note florale luminoase care îmbina cele mai prețioase flori din lumea parfumeriei: extract din trandafir și Iris Pallida."Oui, La vie est belle" reinterpretează parfumul iconic La Vie Est Belle, cu note mai intense de iris și trandafir pentru o aromă adictivă și mai puternică.

Un nou capitol La Vie Est Belle care pastrează notele de vârf fructate. Bergamota strălucește prin notele de piper roz și se combină cu acordul de fructe de pădure pentru o explozie de prospețime. Inima parfumului este buchetul floral cu trandafir Damascena și ylang ylang însorit. Notele de baza sunt paciuli, acord gurmand și iris folosite în supradozaj pentru a intensifica semnătura captivantă și senzuală a lui La vie est belle.

INGREDIENTE

ALCOHOL ●PARFUM / FRAGRANCE ●AQUA / WATER ●LINALOOL ●METHYL ANTHRANILATE ●TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ●ETHYLHEXYL SALICYLATE ●BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ●CI 14700 / RED 4 ●CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ●GERANIOL ●ISOEUGENOL ●ALPHA-ISOMETHYL IONONE ●COUMARIN ●FARNESOL ●LIMONENE ●CITRAL ●CITRONELLOL ●BENZYL ALCOHOL ●BENZYL BENZOATE ●BENZYL SALICYLATE ●

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Pret Nou
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion

0 of 12

Parfum cu un miros minunat.

Parfum cu un miros minunat.

23 Mar 2022