Informatii produs

LA VIE EST BELLE L'EAU DE PARFUM BLANCHE

Ca un nou început, ca zorii unei zile, în sfârșit redescoperim bucuria de a fi din nou împreună.

Vă prezentăm La vie est belle l'Eau de Parfum Blanche, parfumul izbucnirii de fericire care luminează planeta precum lumina soarelui ce tocmai răsare. O rază de bucurie pură, luminoasă și învăluitoare, care strălucește din Paris, în întreaga lume.

Un parfum nou al gamei La vie est belle ce completează semnatura iconicului Eau de Parfum cu o notă puternică de mosc care conferă parfumului o senzație reconfortantă, familiară.

Vă prezentăm cea mai pură fațetă a fericirii în colecția de parfumuri La vie est belle: noul parfum feminin în ediție limitată l'Eau de Parfum Blanche.

Moscul adaugă parfumului o notă senzuală creând o aură vaporoasă, ca o a doua piele. Acesta este un parfum senzual, potrivit pentru orice ocazie.

Sticla de parfum La Vie est Belle l'Eau de Parfum Blanche are un finisaj alb perlat care dezvăluie un zâmbet cald. Zâmbetul fericirii.

Notele de bergamotă și piper roz, sunt precum o explozie imaculată pe piele.La baza acestora stă un buchet generos de flori albe și iris care tocmai a înflorit.Dependența dată de iris și eleganța notei de patchouli sclipesc într-o urmă pură și vaporoasă de mosc, învăluindu-te precum o a doua piele. O aură strălucitoare.

Note de parfum transversal: Iris, acord fin și delicat

Note de vârf: ulei de bergamota, ulei de piper roz

Note de mijloc: ulei de Neroli, floare de portocal și iasomie Sambac

Note de bază: Note gurmande, iris pur, ulei de Patchouli Bali, mosc, ulei din semințe Ambrette.

„Pentru acest nou capitol La Vie Est Belle, am vrut să exprim raza de lumină din jurul femeii La Vie Est Belle.Am compus un buchet de flori albe, luminos și petalat pe un nor de mosc proaspăt.

Pentru mine, moscul este un component nelipsit. Este un parfum ce te învăluie precum o a doua piele. Proaspăt, curat și care descrie intimitatea. Dar este, de asemenea, un ingredient fascinant, captivant, cu o semnătură carnală, ce oferă o senzualitate parfumului. Am vrut să exprim aceste două personalități ale femeii La Vie Est Belle prin acest nou parfum ".

INGREDIENTE

ALCOHOL , PARFUM / FRAGRANCE , AQUA / WATER , METHYL ANTHRANILATE , TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE , ETHYLHEXYL SALICYLATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , CI 14700 / RED 4 , CI 19140 / YELLOW 5 , LINALOOL , GERANIOL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , COUMARIN , LIMONENE , HYDROXYCITRONELLAL , CITRAL , CITRONELLOL , BENZYL ALCOHOL , BENZYL SALICYLATE

Produse Similare

0 of 12