Informatii produs

!-- $(document).ready(function() { $("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ social_tools: '', default_width: 840, default_height: 500, }); }); // -->

În acest nou capitol La Nuit Trésor - Lancôme , descoperim cea mai autentică poveste de iubire: La Nuit Trésor Nude , primul ”trandafir strălucitor” al parfumeriei.

La Nuit Trésor Nude este o Apă de Toaletă cu o persistență excepțională, un parfum cu o inimă fragedă de esență de trandafir , luminată de prospețimea esenței de bergamotă și mângâiată senzual de catifelatele note cremoase ale nucii de cocos și ale vaniliei .

Nuanța de roz pastelat exprimă o paletă de trăiri romantice, descrie dragostea autentică și delicată, expusă în mijlocul unei tornade de senzualitate intensă. Ea zâmbește, dansează, chiar plânge, este tot ceea ce el adoră în orice ipostază o surprinde. În ochii iubitului este sublimă indiferent de ce face: o secvență de momente prețioase, nealterate de niciun filtru. În ochii lui, ea este iubirea!

Un nouă piatră prețioasă se alătură familiei La Nuit Trésor: ”Diamantul Nude” . Diamantele nude sunt diamante veritabile în nuanțe de maro foarte pal. Aproape dezbrăcată, evidențiată în forma ei cea mai pură, emblematica sticlă de parfum se debarasează de voalul negru. Un diamant senzual, acoperit doar de o panglică de mătase.


Descoperă cea mai nouă completare a colecției La Nuit Trésor: La Nuit Trésor Nude, o Apă de Toaletă cu persistență extraordinară redată prin acordurile din esențe de trandafir și bergamotă și notele de cocos și vanilie.

 

COMPUS DIN CELE MAI RARE MATERIALE

 

#
#
#

Inima parfumul este transpusă de trandafir strălucitor, plină de senzualitate

Esență de Bergamotă luminează parfumul cu notele sale proaspete

Vanilia tandră și senzuală este îmbrățișată de vraja iubirii

DECLARAȚI-VĂ IUBIREA ÎN FORMA EI CEA MAI AUTENTICĂ

 

#
#
#

Iubirea este un gând tandru

Declarați-vă iubirea cu La Nuit Trésor Nude

Iubirea autentică, delicată dar intensă